Vi-l amintiţi pe avocatul acuzat că şi-a omorât iubita însărcinată! Uite ce decizie au luat ieri judecătorii în cazul lui Sebastian Felecanu! FOTO

1284
Avocatul ieşean Sebastian Felecanu, într-o încăpere, cu o ţigară aprinsă în mână
Avocatul ieşean Sebastian Felecanu, acuzat de omor

@ Judecătorii ieşeni au luat ieri o decizie în cazul avocatului acuzat că şi-a omorât iubita însărcinată @ Astfel, magistraţii din cadrul Curţii de Apel Iaşi au respins solicitarea formulată de către Sebastian Felecanu @ Membrul Baroului Iaşi acuzat de crimă a vrut să-şi recupereze telefonul mobil, în ciuda faptului că se află după gratii şi nu are voie să îl folosească

Judecătorii ieşeni au luat ieri o decizie în cazul avocatului acuzat că şi-a omorât iubita însărcinată. Aşadar, magistraţii din cadrul Curţii de Apel Iaşi au respins solicitarea formulată de către Sebastian Felecanu.

„Instanţa respinge, ca nefondată, solicitarea formulată de inculpatul Felecanu Sebastian, privind restituirea telefonului mobil ridicat de la acesta, ce constituie mijloc material de probă”, au afirmat judecătorii ieşeni.

Sala de judecata
Sala de judecata

Procesul avocatului ieşean acuzat de crimă a fost amânat

 

De asemenea, magistraţii din cadrul Curţii de Apel Iaşi au amânat ieri procesul lui Sebastian Felecanu până pe data de 5 iulie 2023. Amintim că, în septembrie 2022, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi l-au trimis în judecată pe Felecanu, pentru omor calificat. În cadrul dosarului, trei rude ale victimei s-au constituit părţi civile.

Pe 19 iunie 2021, avocata Monica Cioată, în vârstă de 26 de ani, a căzut de la fereastra apartamentului situat la etajul 6 din zona Târgu Cucu din Iași, locuinţă ce îi aparţine lui Sebastian Felecanu. Inițial s-a luat în calcul că tânăra avocată s-ar fi sinucis. Cazul a fost preluat de către procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iași.

După un an de la incident, avocatul Sebastian Felecanu, cel care avea o relație cu victima și care se afla în acea noapte în același apartament, a fost pus sub acuzare pentru crimă. Anchetatorii au pus cap la cap mai multe informații din care a rezultat implicarea avocatului ieşean în producerea tragediei.

Monica Cioata
Monica Cioata

Sebastian Felecanu, acuzat că a ucis-o pe Monica Cioată

 

Specialiştii au stabilit că, înainte de a fi aruncată pe geam, victima ar fi fost adusă în stare de inconștiență, iar Monica Cioată ar fi fost târâtă până la fereastra bucătăriei, de unde ar fi fost aruncată. Sebastian Felecanu a refuzat să dea declaraţii în faţa procurorilor după ce a fost reţinut. Avocatul ieşean a refuzat să se supună unui test poligraf (detectorul de minciuni – n.r.). De asemenea, iniţial, el a refuzat să îi fie examinat corpul.

Ulterior, avocatul acuzat de omor a ajuns în arest, iar, de atunci, ieşeanul tot încearcă să iasă, susţinând că ar fi nevinovat. Totodată, în noiembrie 2022, avocatul ieşean s-a căsătorit după gratii cu o studentă la Drept din Vaslui.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.