La un pas de crimă, în Iaşi! Scandalul a izbucnit cu o halbă de bere! (EXCLUSIV)

668
Criminalist, cercetare la fata locului
Criminalist, cercetare la fata locului

@ La un pas de crimă, în judeţul Iaşi: scandalul a izbucnit cu o halbă de bere @ În urma incidentului, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi l-au trimis în judecată pe Gheorghe Condurache @ Individul în vârstă de 52 de ani este acuzat de tentativă de omor

La un pas de crimă, în judeţul Iaşi! Scandalul a izbucnit cu o halbă de bere! Astfel, în urma incidentului, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi l-au trimis ieri în judecată pe Gheorghe Condurache.

Individul în vârstă de 52 de ani este acuzat de tentativă de omor. Acum, urmează ca Tribunalul Iaşi să stabilească un prim termen al procesului penal. Mai apoi, judecătorii ieşeni vor asculta toate părţile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Tentativa de crima, in Iasi
Tentativa de crima, in Iasi

La un pas de crimă, în judeţul Iaşi!

 

Anchetatorii ieşeni au afirmat că Gheorghe Condurache a intrat în vizorul lor pe data de 4 iunie 2023. Conform oamneilor legii, în acea seară a avut loc un incident într-un bar din Satu-Nou, comuna ieșeană Belcești. Totul a început într-o atmosferă frumoasă, dar s-a încheiat tragic din cauza consumului de alcool și a unui conflict spontan dintre doi săteni.

Procurorii ieşeni au spus că, după ce a băut bere, Gheorghe Condurache ar fi pus mâna pe o halbă și i-ar fi trântit-o direct în cap rivalului său, până ce acesta din urmă s-a dezechilibrat și a căzut la pământ. Individul a continuat să-l lovească pe sătean cu picioarele, cauzându-i leziuni grave în zona capului, care necesită 48-50 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

Sediul Palatului de Justiţie din Iaşi
Palatul de justitie Iasi

Gheorghe Condurache, acuzat de tentativă de omor

 

Astfel, victima, în vârstă de 60 de ani, a fost la un pas de a fi executată de Gheorghe Condurache, după ce s-au luat la ceartă pe terasa unui bar. În urma incidentului, Gheorghe C. a fost transportat în Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului „Sf. Spiridon”, din Iași, cu leziuni.

„Pe 4 iunie 2023, în jurul orei 20:00, în timp ce se afla pe terasa unui bar din localitatea Satu-Nou, comuna Belcești, județul Iași, inculpatul a aplicat, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan, multiple lovituri cu o halbă în zona feței și a capului persoanei vătămate, G.C., și a trântit-o la sol, unde a continuat să îi aplice lovituri cu piciorul și halba în zona capului”, au spus reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.