Ea este tânăra care i-a uimit pe poliţiştii ieşeni! Când au tras-o pe dreapta… (EXCLUSIV)

356
Mâinile unei femei pe volanul unui autoturism
Mâinile unei femei pe volanul unui autoturism

@ O tânără i-a uimit pe poliţiştii ieşeni @ Când au tras-o pe dreapta, agenţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi au constatat că aceasta nu are permis de conducere @ În urma incidentului, ieri, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au condamnat-o pe Larisa Manuela Bejenariu la 8 luni de închisoare, cu amânare

O tânără i-a uimit recent pe poliţiştii ieşeni! Când au tras-o pe dreapta, agenţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi au constatat că aceasta nu are permis de conducere.

Astfel, în urma incidentului, ieri, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au condamnat-o pe Larisa Manuela Bejenariu la 8 luni de închisoare, cu amânarea executării pedepsei, pentru conducere fără permis.

Mana unui judecator cu un ciocanel
Mana unui judecator cu un ciocanel

O tânără i-a uimit pe poliţiştii ieşeni

 

Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul Larisei Manuela Bejenariu a început pe data de 10 ianuarie 2022.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi au trimis-o în judecată sub acuzaţia de conducere a unui vehicul fără permis.

Larisa Manuela Bejenariu, acuzată că a şofat fără carnet

 

Oamenii legii au precizat că, în urmă cu mai bine de un an, un echipaj al Poliţiei ieşene a tras pe dreapta un autoturism. Vehicul era condus de către o tânără. Conform anchetatorilor, în momentul în care au cerut documentele, poliţiştii ieşeni au constatat că Larisa Manuela Bejenariu nu are permis de conducere.

Ulterior, tânăra a fost chemată la audieri, iar, mai apoi, procurorii ieşeni au dispus trimiterea acesteia în judecată sub acuzaţia de conducere fără permis.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.