„Războiul milionarilor” continuă! Se cere anularea autorizaţiei de construire! FOTO (EXCLUSIV)

935
montaj constructie Enea-Florin Dobrea si Marius Enea
montaj constructie Enea-Florin Dobrea si Marius Enea

@ „Războiul milionarilor” continuă: se cere anularea autorizaţiei de construire @ Astfel, Florin şi Doina Dobrea i-au dat în judecată pe Marius şi Elena Enea @ Între cele două familii sunt mai multe procese 

„Războiul milionarilor” continuă: se cere anularea autorizaţiei de construire! Aşadar, recent, Florin şi Doina Dobrea i-au dat în judecată pe Marius şi Elena Enea.

Acţiunea a fost depusă pe rolul Tribunalului Iaşi pe data de 29 aprilie 2024. În dosar, primarul municipiului Iaşi are rolul de pârât. Acum, urmează ca instanţa să stabilească un prim termen al procesului în contencios administrativ. Mai apoi, judecătorii ieşeni vor asculta ce au de spus toate părţile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

„Războiul milionarilor” continuă!

Amintim că, recent, magistratii din cadrul Judecatoriei Iasi au respins cererea de ordonanta presedintiala formulata de Florin si Doina Dobrea în contradictoriu cu familia Marius si Elena Enea. Totusi, reclamantii au contestat decizia, iar dosarul a ajuns la instanta superioara. Acest proces dintre familiile milionarilor a inceput pe data de 7 martie 2024.

Patronul firmei Prima Construct şi patronul centrului de imprimare Rodotex sunt vecini în Copou, dar, de ceva vreme, nu se mai înțeleg deloc, au intrat într-un razboi în care s-au depus diverse plangeri.

De unde a izbucnit „Războiul milionarilor”

Procesele dintre Florin şi Doina Dobrea, pe de o parte, şi Marius şi Elena Enea, de cealaltă, au început in urma cu mai bine de doi ani. Aşadar, pe cale de ordonanţă preşedinţială, reclamanţii le cereau judecătorilor ieşeni să dispună repunerea la loc a unui gard, pe cheltuiala pârâţilor. Cei doi milionari, vecini în Copou, au ajuns la cuțite.

Florin Dobrea si Marius Enea si-au făcut plângeri penale. Dobrea cere anularea autorizației pentru casa pe care și-o ridică Enea și a fost necesară și prezenta Poliției pentru aplanarea conflictului. Cei doi sunt vecini în Copou, pe strada Bucur. Totul a început când Marius Enea și soția sa au obținut o reautorizare pentru un proiect de casă pe care l-au cumpărat în iulie 2021.

Ce au spus părţile implicate în scandal

Florin Dobrea spune că lucrarile demarate de Enea în baza noului proiect nu respectă autorizatia. Dobrea mai susține că noua autorizație obținută de Enea nu respectă Planul Urbanistic Zonal, aprobat de Consiliul Local.

Patronul Rodotex adăugat că, în timpul lucrărilor, Enea i-ar fi distrus gardul și i-ar fi „sechestrat” contorul de curent. Ambii afaceriști au ajuns să cheme Poliția, reclamându-se reciproc. Enea a reclamat că Dobrea ar fi adus un buldozer și ar fi impins gunoiul pe terenul său.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.