Ieşeanul acuzat ca si-a ucis soţia deoarece nu făcea destui bani din videochat, pedepsit! Peste un sfert de secol de puşcărie! (EXCLUSIV)

454
Alexandru Robert Constantin
Alexandru Robert Constantin

@ Ieşeanul acuzat ca si-a ucis soţia deoarece nu făcea destui bani din videochat a fost pedepsit ieri @ Astfel, pe 6 iunie 2024, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi l-au condamnat pe Robert Constantin Alexandru la 25 de ani şi 4 luni de temniţă @ Individul a fost pedepsit pentru omor asupra unui membru de familie

Ieşeanul acuzat ca si-a ucis soţia deoarece nu făcea destui bani din videochat a fost pedepsit ieri! Aşadar, pe data de 6 iunie 2024, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi l-au condamnat pe Robert Constantin Alexandru la 25 de ani şi 4 luni de temniţă, pentru omor asupra unui membru de familie.

„Instanta admite în parte acţiunea formulată în cadrul procesului penal de partea civilă C.B. Obligă inculpatul să plătească părţii civile C.B. suma de 20.000 de lei, cu titlu de daune materiale, şi suma reprezentând echivalentul în lei al sumei de 50.000 de euro, cu titlu de daune morale. Constată că numita F.I.B. nu a formulat pretentii civile în cadrul procesul penal”, au afirmat magistratii.

Robert Constantin Alexandru, acuzat că şi-a ucis nevasta

De remarcat este faptul ca sentinta nu e definitiva, aceasta putand fi contestata. Amintim ca Robert Constantin Alexandru a intrat în vizorul anchetatorilor ieşeni în urmă cu câteva luni. Asta, după ce victima, Alina, a ajuns în comă la spital. Mai apoi, femeia a murit. După mai multe săptămâni de chin, tânăra din Iași, cunoscută ca videochatistă, a murit la Spitalul Clinic de Urgență „Prof.dr. Nicolae Oblu”, din Iași, unde era internată în Secția de Anestezie și Terapie Intensivă.

Familia tinerei a susținut de la început că moartea femeii ar fi fost provocată de bătăile repetate pe care le-a primit de la Robert Constantin Alexandru, soțul ei.

A plecat peste graniţe după decesul soţiei

Autoritățile ieșene au confirmat faptul că, în cazul Alinei Alexandru, au fost efectuate cercetări pentru omor.

„Am înregistrat un dosar în ceea ce o privește pe victima A.R.A., față de care s-au exercitat în mod repetat acte de violență fizică în mai multe zile (în perioada 2016 – 2021). Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor asupra unui membru de familie. În ceea ce îl privește pe suspect (Robert Constantin Alexandru – n.r.), este dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale. Având în vedere că suspectul nu a fost găsit la domiciliu, acum se fac demersuri pentru depistarea acestuia”, spuneau reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași. În cele din urmă, ieşeanul s-a predat în Italia şi a fost adus în faţa magistraţilor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.