Avocata acuzată de tentativă de omor vrea să scape de gratii! Alexandra Cioată a contestat arestarea preventivă! FOTO (EXCLUSIV)

481
Alexandra Cioata
Alexandra Cioata

@ Avocata acuzată de tentativă de omor vrea să scape de gratii @ Alexandra Cioată a contestat arestarea preventivă @ Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va decide la începutul săptămânii viitoare ce se va întâmpla cu ieşeanca 

Avocata acuzată de tentativă de omor vrea să scape de gratii! Alexandra Cioată a contestat arestarea preventivă! Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va decide la începutul săptămânii viitoare ce se va întâmpla cu ieşeanca.

Amintim că, în urmă cu două zile, judecătorii din cadrul Curţii de Apel Iaşi au admis propunerea de arestare preventivă, pentru 30 de zile, formulată de anchetatori pe numele Alexandrei Cioată, sub acuzaţiile de tentativă de omor şi părăsirea locului accidentului.

Avocata din Iaşi, acuzată că a produs un accident grav

Avocata Alexandra Cioată a fost reţinută pentru 24 de ore în urma accidentului rutier care a avut loc în urmă cu câteva seri. Acum, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi au dus-o la instanţă, cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În seara de 30 mai 2024, a avut loc un accident rutier în cadrul căruia o maşină ce ar fi fost condusă de avocată a dat peste un motociclist. În urma incidentului, anchetatorii au decis cercetarea femeii pentru tentativă de omor și părăsirea locului accidentului.

Alexandra Cioată speră să scape de gratii

Polițiștii din Iași au intrat în alertă, iar la scurt timp după accident au identificat proprietarul autoturismului, dar nu știau cine se afla la volan în momentul producerii accidentului din Nicolina. Pe baza imaginilor surprinse de camerele de luat vederi în momentul producerii accidentului rutier, anchetatorii au concluzionat că maşina ar fi fost izbită cu intenţie în spatele motocicletei conduse de un bărbat.

În urma impactului, motociclistul a ajuns la spital cu multiple leziuni. Bărbatul a susţinut că nu o cunoaşte pe avocată şi că nu ştie de ce aceasta ar fi intrat cu maşina în motocicletă. Oamenii legii nu exclud ca totul să fi avut loc în urma unor şicanări în trafic. Cert este că avocata Alexandar Cioată a fost dusă la instanţă cu propunere de arestare preventivă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.