Fiul consilierei prefectului, condamnat la Iaşi! David Motaş a scăpat de puşcărie după ce a băgat un om în mormânt! (EXCLUSIV)

1622
Elena şi David Motaş, noaptea, la o petrecere în aer liber
La câteva zile după ce a fost trimis în judecată pentru că a ucis un om, fiul consilierei prefectului a fost prins cu 106 km/h în localitate

@ Fiul consilierei prefectului a fost condamnat astăzi la Iaşi @ Astfel, David Constantin Motaş a scăpat de puşcărie după ce a băgat un om în mormânt @ Acesta a primit o pedeapsă de 3 ani de închisoare, dar cu suspendare, pentru ucidere din culpă

Fiul consilierei prefectului a fost condamnat astăzi la Iaşi. Aşadar, David Constantin Motaş a scăpat de puşcărie după ce a băgat un om în mormânt. Fiul Elenei Motaş a primit o pedeapsă de 3 ani de închisoare, dar cu suspendare, pentru ucidere din culpă.

„Instanţa obligă inculpatul să presteze o muncă neremunerată în folosul comunitaţii pe o perioadă de 60 de zile, activitate care se va desfaşura fie în cadrul Consiliului Local Iaşi, Direcţia de Exploatare Patrimoniu, fie în cadrul instituţiilor pe care le gestionează din punct de vedere administrativ. Ia act de renunţarea la pretenţiile formulate de părţile civile”, au afirmat joi, 5 ianuarie 2023, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi. De remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

 

Fiul Elenei Motaş, acuzat de ucidere din culpă

În urmă cu câteva luni, David Motaş a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă. Oamenii legii au afirmat că tânărul șofer în vârstă de 25 de ani, David Constantin Motaș, a intrat în vizorul lor în urmă cu peste 4 ani. Anchetatorii au adăugat că individul a produs un accident rutier mortal în zona Lunca Cetățuii.

„Pe data de 20 ianuarie 2017, în jurul orei 19:00, inculpatul D.C.M. a condus autoturismul marca Audi A4 pe Drumul Județean 248, în localitatea Lunca Cetățuii, comuna Ciurea, din județul Iași, din direcţia Vaslui-Iași (Dumbrava-Iaşi). La trecerea pentru pietoni semnalizată corespunzător cu marcaj și indicator rutier din dreptul imobilului cu numărul 80, pe fondul nerespectării dispozițiilor legale, inculpatul a surprins și accidentat pe C.M.H.”, au spus anchetatorii.

Un accident rutier devastator

Procurorii au adăugat și că victima traversa strada în mod regulamentar. „Victima era angajată în traversarea străzii de la stânga la dreapta conducătorului auto. Impactul a provocat decesul pietonului”, au subliniat anchetatorii.

După producerea accidentului rutier mortal, la fața locului au ajuns echipaje medicale și de Poliție. Medicii au încercat să îi acorde primul ajutor victimei, dar aceasta suferise leziuni ce i-au provocat decesul. Totodată, oamenii legii au demarat ancheta, întocmind un dosar penal sub acuzația de ucidere din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.