„Diamantul roz”, ţinut cu sufletul la gură de judecătorii ieşeni! La ce speră Ramona Corduneanu! (EXCLUSIV)

6807
Diamantul roz Ramona Corduneanu
Diamantul roz Ramona Corduneanu

@ „Diamantul roz” este ţinut cu sufletul la gură de judecătorii ieşeni @ Ramona Corduneanu le-a cerut magistraţilor să îi elimine controlul judiciar @ Soţia lui Adrian Corduneanu a fost pusă sub această măsură în urmă cu câteva săptămâni

„Diamantul roz” este ţinut cu sufletul la gură de judecătorii ieşeni! Astfel, la început de an, Ramona Corduneanu le-a cerut magistraţilor să îi elimine controlul judiciar.

Soţia lui Adrian Corduneanu a fost pusă sub această măsură în urmă cu câteva săptămâni. „Instanţa amână pronunţarea pentru data de 9 ianuarie 2023”, au menţionat ieri judecătorii din cadrul Curţii de Apel Iaşi.

„Diamantul roz” speră să scape de controlul judiciar

La finele lunii octombrie 2022, procurorii ieşeni au decis să-i rețină pe Adrian Corduneanu şi soţia lui, în dosarul ţepelor cu terenuri.

Conform unor surse judiciare, Adrian şi Ramona Corduneanu sunt suspectaţi că l-ar fi finanţat pe Cătălin Sandu, procuratorul imobiliar care ar fi înșelat mai multe persoane vânzându-le terenuri pe care nu le avea. Cei doi sunt suspectaţi că l-ar fi creditat pe Cătălin Sandu cu suma de 170.000 de euro.

Ramona Corduneanu şi soţul, Adrian, suspectaţi în dosarul unor „ţepe” imobiliare

Adrian Corduneanu, poreclit „Beleaua”, şi soţia sa, Ramona, au avut mai multe dispute în ultima perioadă chiar cu membri ai clanului Corduneanu. Ei au avut unele divergenţe cu Petronel Corduneanu şi concubina sa, Alina Filip. Din câte se pare, totul ar fi pornit tot de la nişte tranzacţii imobiliare, fiind vorba despre achiţionarea unei case în zona centrală a Iaşului.

În urmă cu peste un an, procurorii DIICOT Iași au decis să-l rețină pe procuratorul imobiliar Cătălin Sandu în dosarul în care se efectuau cercetări privind şi alte 13 persoane. Acestea erau suspectate că ar fi înşelat circa 20 de persoane prin vânzarea unor proprietăţi pe care nu le aveau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.