TUPEU! Cererea făcută de avocatul acuzat de omor i-a lăsat mască pe judecători! Magistraţii urmează să dea azi un verdict! FOTO (EXCLUSIV)

572
Avocatul ieşean Sebastian Felecanu, într-o încăpere, cu o ţigară aprinsă în mână
Avocatul ieşean Sebastian Felecanu, acuzat de omor

@ Tupeu: cererea făcută de avocatul acuzat de omor i-a lăsat mască pe judecători @ Magistraţii urmează să dea azi un verdict privind solicitarea de înlocuire a arestării preventive în cazul lui Sebastian Felecanu @ Amintim că avocatul ieşean este judecat pentru că şi-ar fi ucis iubita însărcinată

Tupeu: cererea făcută de avocatul acuzat de omor i-a lăsat mască pe judecători! Magistraţii urmează să dea azi un verdict privind solicitarea de înlocuire a arestării preventive în cazul lui Sebastian Felecanu!

„Instanţa stabileste pronuntarea pentru data de 12 septembrie 2023, prin punerea solutiei la dispozitia părtii si a procurorului, prin mijlocirea grefei instantei”, au precizat recent judecătorii din cadrul Curţii de Apel Iaşi.

Sebastian Felecanu, acuzat că şi-a omorât iubita

În septembrie 2022, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi l-au trimis în judecată pe Felecanu, pentru omor calificat. În cadrul dosarului, trei rude ale victimei s-au constituit părţi civile.

Pe data de 19 iunie 2021, Monica Cioată, în vârstă de 26 de ani, a căzut de la fereastra apartamentului situat la etajul 6 din zona Târgu Cucu din Iași, locuinţă ce îi aparţine lui Sebastian Felecanu. Inițial s-a luat în calcul că tânăra avocată s-ar fi sinucis. Cazul a fost preluat de către procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iași.

La un an de la incident, avocatul Sebastian Felecanu, cel care avea o relație cu victima și care se afla în acea noapte în același apartament, a fost pus sub acuzare pentru crimă. Oamenii legii au pus cap la cap mai multe informații din care a rezultat implicarea avocatului ieşean în producerea tragediei.

O moarte violentă pentru avocata Monica Cioată

Experţii au stabilit că, înainte de a fi aruncată pe geam, victima ar fi fost adusă în stare de inconștiență, iar Monica Cioată ar fi fost târâtă până la fereastra bucătăriei, de unde ar fi fost aruncată. Sebastian Felecanu a refuzat să dea declaraţii în faţa procurorilor după ce a fost reţinut.

Avocatul ieşean a refuzat să se supună unui test poligraf (detectorul de minciuni – n.r.). Totodată, iniţial, el a refuzat să îi fie examinat corpul.

Mai apoi, avocatul acuzat de omor a ajuns în arest, iar, de atunci, ieşeanul tot încearcă să iasă, susţinând că ar fi nevinovat. De asemenea, pe 16 noiembrie 2022, avocatul ieşean s-a căsătorit după gratii cu o studentă la Drept din Vaslui.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.