Serată cu Horațiu la Pleiada Boutique Hotel

148

Pe 22 septembrie, la ora 18:00, Pleiada Boutique Hotel se pregătește să devină epicentrul unei serate pline de magie culturală, explozii de umor, delicii gastronomice și rafinament oenologic.

 

În acest decor fermecător, capul de afiș nu este nimeni altul decât celebrul actor și artist Horațiu Mălăele! Dar surprizele nu se opresc aici, deoarece organizatorii au pregătit o degustare  de excepție de la 11 crame de prestigiu, delicii culinare și animație stradală care va completa perfect atmosfera incitantă a serii.

 

Această seară promite să fie una memorabilă și oferă o incursiune în lumea artistică a lui Horatiu Malaele în două ipostaze fascinante.  În primul rând, cu talentul său de actor în spectacolul „SUNT UN ORB,” aducând umor și zâmbete. Apoi, ne va surprinde în calitate de artist plastic, prezentând o expoziție de nuduri inedită, dezvăluindu-și și această latura creativă!

 

Evenimentul continuă după spectacol cu o călătorie vinicolă unică, unde cei prezenți vor explora aromele și subtilitățile vinurilor alese cu grijă de la cramele Domeniile Bohotin, Crama Tohani, Domeniul Bogdan, Crama Girboiu, Crama Dealul Dorului, Crama Gramma, Crama Gitana, Crama Chateau Vartely, Crama Liliac, Crama Metamorfosis și Crama Făuritor.

 

Chef Andrei Marfa va completa această experiență cu delicii culinare care vor completa perfect aromele vinurilor, transformând această seară într-un festin pentru simțuri.

Mai mult, Asociația Artipic va aduce în această seară magie pură, prin intermediul artiștilor stradali care vor face jonglerii spectaculoase cu foc, cu pamblici colorate și vor crea jocuri fascinante de lumină. Această adiție specială la evenimentul nostru transformă Pleiada Boutique Hotel într-o lume de basm, unde arta se întâlnește cu vinul, gastronomia și umorul pentru a vă oferi o experiență cu adevărat unică.

De asemenea, participând la eveniment, aveți șansa de a câștiga unul din cele două vouchere „La Vie en Rose,” în valoare de 800 de lei fiecare. Mai multe detalii și informații despre eveniment pot fi găsite pe https://bit.ly/suntunorb.

Prețul unui bilet este de 200 lei și pentru a vă asigura un loc la această seară specială, puteți rezerva din timp la numărul de telefon 0741 682 521!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.