Accident mortal, pe o stradă din Iaşi! După impactul devastator, şoferul a scăpat de temniţă! (EXCLUSIV)

14910
accident
accident

@ Un accident rutier mortal ce a avut loc pe o stradă din Iaşi a dus la pedepsirea unui şofer @ Astfel, ieri, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat pe Costică Dumitriu la 2 ani şi 6 luni de închisoare, dar cu suspendare, pentru ucidere din culpă @ În plus, rudele victimei trebuie să primească despăgubiri totale în valoare de peste 60.000 de euro

Un accident rutier mortal ce a avut loc pe o stradă din judeţul Iaşi a dus la pedepsirea unui conducător auto. Aşadar, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat ieri pe Costică Dumitriu la 2 ani şi 6 luni de închisoare, dar cu suspendare, pentru ucidere din culpă.

„Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul Costică Dumitriu va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primăriei Municipiului Iaşi sau în cadrul Serviciului Public Local de Asistenţă Socială Iaşi, pe o perioadă de 80 de zile”, au afirmat judecătorii ieşeni. În plus, rudele victimei trebuie să primească despăgubiri totale în valoare de peste 60.000 de euro.

Costică Dumitriu, acuzat după un accident mortal ce a avut loc pe o stradă din Iaşi!

Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul lui Costică Dumitriu a început pe data de 13 ianuarie 2022. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi l-au trimis în judecată sub acuzaţia de ucidere din culpă.

Conform anchetatorilor, în urmă cu mai bine de 3 ani, ieşeanul a fost implicat într-un accident rutier. Oamenii legii spun că acesta a dat cu un vehicul peste un bărbat.

Victima, dusă la spital

În urma impactului, victima a fost preluată şi transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sfântul Spiridon”, din Iaşi. Acolo, medicii au făcut tot posibilul pentru a-i salva viaţa lui Gheorghe C. Ieşeanul a fost internat în spital în perioada 1 – 22 septembrie 2018.

Mai apoi, victima a decedat, iar medicii au concluzionat că acest lucru s-a întâmplat din cauza leziunilor suferite. Astfel, anchetatorii au desfăşurat cercetări şi au decis trimiterea în judecată a lui Costică Dumitriu, sub acuzaţia de ucidere din culpă, după accidntul mortal ce a avut loc pe o stradă din Iaşi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.