O femeie a dat foc la un grajd plin cu animale! Culmea, ieşeanca nu a păţit absolut nimic în urma incidentului!

222
incendiu
incendiu

@ O femeie a dat foc la un grajd plin cu animale: culmea, ieşeanca nu a păţit absolut nimic în urma incidentului @ Astfel, recent, magistraţii din cadrul Judecătoriei Răducăneni au dispus încetarea procesului penal privind-o pe Daniela Duca @ Aceasta încheiase un acor de recunoaştere a vinovăţiei privind comiterea infracţiunii de distrugere din culpă

 

O femeie a dat foc la un grajd plin cu animale! Culmea, ieşeanca nu a păţit absolut nimic în urma incidentului!

Recent, magistraţii din cadrul Judecătoriei Răducăneni au dispus încetarea procesului penal privind-o pe Daniela Duca, întrucât a intervenit prescripţia răspunderii penale. Aceasta încheiase un acor de recunoaştere a vinovăţiei privind comiterea infracţiunii de distrugere din culpă.

 

O femeie a dat foc la un grajd plin cu animale!

 

Procesul Danielei Duca a început pe data de 21 februarie 2022. Femeia din satul Osoi a fost acuzată de distrugere din culpă, iar aceasta şi-a recunoscut vinovăţia în faţa anchetatorilor.

„Pe 14 aprilie 2018, în jurul orei 13.30 – 14.00, inculpata, aflată la locuința sa din satul Osoi, împreună cu cei trei copii minori (soțul fiind plecat la muncă), a ieșit în curte și a strâns resturile de furaje de la animale, apoi le-a dat foc. A intrat ulterior în casă pentru a hrăni copiii, dar a lăsat focul nesupravegheat.

După aproximativ 10-15 minute, ea a revenit în curte, constatând că focul s-a extins la adăpostul pentru animale. Vecinii au sesizat izbucnirea incendiului și au solicitat intervenția pompierilor. Au ars șura și adăpostul pentru capre, au decedat o cabalină și o capră, focul extinzându-se și la gardul dintre proprietatea inculpatei și cea a vecinei, care a ars parțial, precum și la magazia de lemne, care a ars în întregime”, au spus procurorii ieşeni.

 

Bunuri de 10.000 de lei distruse din culpa Danielei Duca

 

Valoarea totală a bunurilor distruse prin incendiere a fost estimată de către lucrătorii ISUJ Iaşi la suma de 10.000 de lei.

„Inculpata a recunoscut comiterea fapteilor și a declarat că a ajuns la un acord cu procurorul cu privire la şi felul şi cuantumul pedepsei ce urmează a fi stabilită acestuia”, au mai afirmat magistraţii. Totuşi, judecătorii au constatat că răspunderea penală pentru comiterea faptei s-a prescris.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.