Petrecere în lumea interlopă din Iaşi! Pot da bairam după o răfuială într-o sală de jocuri! FOTO (EXCLUSIV)

1006
Mana unui judecator cu un ciocanel
Mana unui judecator cu un ciocanel

@ Cinci membri ai lumii interlope ieşene au scăpat ieri de un dosar penal @ Asta, după o răfuială între membri ai clanului Corduneanu şi ai clanului Tănase @ Printre acuzatii se regaseste si cea de portul sau folosirea fara drept de obiecte periculoase @ Asta, dupa ce mai multe persoane au fost prinse intr-o sala de jocuri, inarmate pana in dinti @ Totul ar fi izbucnit dupa o postare video postata pe Facebook

Cinci membri ai lumii interlope ieşene au scăpat ieri de un dosar penal! Asta, după o răfuială între membri ai clanului Corduneanu şi ai clanului Tănase.

„Instanţa procesul penal în cazul inculpaţilor Corduneanu Florinel, Corduneanu Bogdan, Donţu Stefan, Vârlan Iulian şi Dunca Mihai Ioan, pentru infracţiunea de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase (faptă din data de 26 iulie 2018), ca urmare a intervenirii prescrip?iei răspunderii penale”, au precizat ieri magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi. Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. În ceea ce îi priveşte pe alţi doi inculpaţi, respectiv Jean Mărăraş şi Dimitrie Claudiu Petrovici, cauza a fost disjunsă.

 

Răfuială între membri ai lumii interlope ieşene

 

Procesul penal a început pe data de 20 august 2019. Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi au dispus atunci trimiterea in judecata a lui Jean Mararas, Claudiu Dimitrie Petrovici, Bogdan Corduneanu, Stefan Dontu, Iulian Varlan, Mihai Ioan Dunca si Florinel Corduneanu. Anchetatorii au precizat ca totul a izbucnit in 2018.

„Pe 24 iulie 2018, inculpatul Mararas Jean a proferat amenintari in cadrul unei postari pe o retea de socializare, la adrea membrilor familiei Corduneanu. De asemenea, pe 26 iulie 2018, mai multi membri si apropiati ai familiei Corduneanu au fost prinsi intr-o sala de jocuri avand asupra lor cutite, boxuri, pistoale si spray-uri cu efect lacrimogen, ceea ce oferea indicii referitoare la faptul ca acestia se pregateau pentru o confruntare cu o grupare rivala”, au declarat procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi.

Conform acestora, pe 28 iulie 2018, Claudiu Petrovici a condus un autoturism pe raza municipiului Iasi si a aruncat doua cocktail-uri Molotov (sticle incendiare – n.r.) catre un imobil apartinand clanului Tănase, din care face parte Jean Mararas.

Anchetatorii au precizat ca, in urma incidentului, nimeni nu a fost ranit, insa a fost creata o stare generala de temere. „Pe 7 mai 2018, inculpatul Petrovici Claudiu a fot prins de un echipaj de Politie, pe bulevardul Stefan cel Mare si Sfant, conducand un autoturism, fara a avea acest drept”, au adaugat procurorii ieşeni.

 

De unde a izbucnit scandalul între clanuri

 

Clanul Corduneanu, condus de Adrian „Beleaua” si Costel, alaturi de alti frati de-ai lor si locotenenti fideli, se razboia de ceva timp cu clanul Tanase, din care fac parte Vandam Constantin, Jean Mararas si altii. In iulie 2019, a aparut o inregistrare video realizata de Vandam Constantin, prin care ii „calca in picioare pe membrii clanului rival”.

Ei bine, si cum interlopii din Iasi sunt extrem de razbunatori, nu putea lipsi o reactie din partea celor ofensati. Recent, a fost postata o inregistrare video pe Youtube, de data aceasta realizata de Adrian Corduneanu. Dupa cum banuiti, injuraturile si amenintarile sunt adresate clanului rival.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.