Servilism politic dus la extrem! Managerul Operei a făcut pe lăutarul la paranghelia PSD

1720
Andrei Fermesanu canta
Andrei Fermesanu canta

@ La petrecerea pe care liderii PSD Iași au organizat-o la sfârșitul lunii mai la Durău a cântat si Andrei Fermeșanu, managerul Operei din Iași @ S-a ajuns pana acolo incat Fermesanu s-a lasat antrenat si intr-un kareoke de primarii PSD care au băut un spriț @ Fermesanu este sustinut pe functie de PSD si ar da orice sa nu-si piarda postul

Valorile nu mai conduc demult institutiile din Romania promovarea pe criteriile pilelor si ale servilismului politic afecteaza si institutiile de cultura, entitati care ar fi trebui sa ramana un sălas al spiritelor libere. S-a ajuns pana acolo incat solistul Andrei Fermesanu, proaspat numit menager al Operei din Iasi s-a dus sa cante la petrecerea organizata la sfarsitul lunii mai de liderii PSD. Este adevarat ca Andrei Fermesanu a debutat cu ‘’O Sole Mio” este faimoasa compoziție din 1898 a lui Eduardo Di Capua dar dupa aceea la cererea publicului a trecut pe melodii mai usoare care sa inflacăreze petrecerea si mai mult decat atat Fermesanu s-a lasat antrenat si intr-un kareoke de primarii PSD care au băut un spriț. ‘’Stiți cum este, s-a incins petrecerea. La un moment dat primarul comunei Butea, Anti (Anton Anti-n.r) s-a prins sa cante impreuna cu el dar nu a tinut pasul. S-a vazut diferenta dintre un artist si un amator’’, a spus un primar PSD.

Andrei Fermesanu nu a raspuns apelurilor telefonice ale jurnalistilor Dezvaluirea.ro. Petrecerea ar fi fost organizata la initiative liderului PSD Iasi, Maricel Popa si ar fi fost celebrati alesii PSD din judetul Iasi care poarta numele Constantin si Elena. Contactat telefonic, Maricel Popa s-a aratat deranjat de intrebarile pe marginea acestui subiect. ‘’Nu va mai spun nimic ca interpretati cum vreti dumnevoastra’’, a spus Maricel Popa.

Andrei Fermeșanu este susținut pe funcție de PSD si dupa cum se vede ar da orice sa  nu-si piarda postul.

Un primar USR si-a primit botezul

Intr-o editie anterioara am aflat ca la petrecerea care a avut loc la Durau ar fi participat si primarul USR, Leon Bălteanu din comuna Mircești. Acum am aflat ca, intr-un gest de mare umilinta, pe la miezul noptii Maricel Popa ar fi luat o carafe de vin si i-ar fi turnat-o in cap lui Leon Balteanu. ‘’Acum te-am botezat la PSD’’, i-ar fi spus Popa. ‘’Am primit si eu o invitatie la  o petrecere cu niste colegi primari, am fost cu sotia si au iesit discutii. Incerc sa fac si eu ceva pentru comuna ca m-au blocat liberalii’’, ne-a spus telefonic Leon Bălteanu.

Un primar USR a dansat hora la paranghelia PSD Iași de la Durău. Video

Constantin MAZILU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.