Un primar USR a dansat hora la paranghelia PSD Iași de la Durău. Video

3978
hora primari PSD Durau2
hora primari PSD Durau2

@ Facturile cresc, românii sărăcesc însă pentru pesedișitii din Iași viața nu aduce nici un stres @ Zeci de primari PSD din judetul Iasi au organizat zilele trecute la Durău o petrecere in toată regula, cu formatie de muzica populară, animale la proțap stropite cu multe băutura etc @ Interesant este că la petrecere a dansat hora alături de pesediști și primarul USR, Leon Bălteanu din comuna Mircești

Zeci de primari PSD din judetul Iași au organizat zilele trecute o petrecere de pomină în stațiunea Durău. Pesediștii spun că a fost o petrecere pentru sarbatorirea primarilor cu nume de Constantin avand in vedere ca pe 21 mai i-am prăznuit pe sfintii impărați ai ortodocșilor. Altii spun ca petrecerea a fost legata si de ziua șefului, senatorul Maricel Popa care-și sărbătorește ziua de naștere în iunie.  Cert este că Maricel Popa a venit la petrecere insoțit de soție și copii. Mult mai interesant este ca printre zeci de primari PSD îl zărim și pe Leon Bălteanu, primarul comunei Mircești, județul Iași. Leon Bălteanu poate fi zărit dansand hora, în clipul atașat acestui articol alături de primarii unor comune precum Oțeleni sau Țuțora.  ‘’A fost o petrecere de Constantin și Elena nu de ziua mea cum sustine un ziar local. Ziua mea este in iunie. Am sarbatorit niste primari. Domnul Leon Bălteanu era în trecere cu familia si ni s-a alaturat’’, a spus Maricel Popa.

Leon Balteanu si Marius Bodea
Leon Balteanu si Marius Bodea

Sigur ca da, Leon Bălteanu era în trecere cu familia pe langa o pensiune izolata din Durau. Potrivit unor surse, Leon Bălteanu a fost racolat de PSD. Leon Bălteanu a refuzat sa vorbeasca. De asemenea, parlamentarii USR, Marius Bodea si Cosette Chichirău au refuzat să comenteze. Sa precizam ca la alegerile locale din septembrie 2020, USR a câștigat posturi de primari a câștigat în comunele Rediu, Movileni și Mircești.

Lista noilor primari din judetul Iași. PNL are 52 de primării, PSD – 43, USR – 3, PMP -1

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.