A vrut să dea şpagă pentru a scăpa de dosarul penal! Bucureşteanul Cristi Theodor Coman, propus spre arestare! UPDATE

399
bani la politist-1
bani la politist-1

@ Recent, Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi a solicitat arestarea preventivă a bucureşteanului Cristi Theodor Coman (de 30 de ani), cercetat pentru comiterea infracţiunilor de dare de mită şi refuz de prelevare de mostre biologice @ Asta, după ce, pe 11 februarie 2023, în jurul orei 1:30,  C.T.C. a condus autoturismul marca Dacia Logan pe DC 140, sectorul 2 Focuri, iar, după ce agenţii de Poliţie care l-au oprit în trafic, au constatat că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi l-au condus la Spitalul Orăşenesc Hârlău, unde acesta a refuzat prelevarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei

 

UPDATE: Bucuresteanul a scapat de arest preventiv, dupa ce judecatorii ieseni au respins propunerea anchetatorilor. In schimb, acesta a fost pus sub control judiciar, dar decizia nu este definitiva.

 

Recent, Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi a solicitat arestarea preventivă a lui Cristi Theodor Coman (de 30 de ani, din Bucureşti), cercetat pentru comiterea infracţiunilor de dare de mită şi refuz de prelevare de mostre biologice.

Asta, după ce, pe 11 februarie 2023, în jurul orei 1:30, bucureşteanul Cristi Theodor Coman a condus autoturismul marca Dacia Logan pe DC 140, sectorul 2 Focuri, iar, după ce agenţii de Poliţie care l-au oprit în trafic, au constatat că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi l-au condus la Spitalul Orăşenesc Hârlău, unde acesta a refuzat prelevarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Agentul de Poliţie a refuzat mita de la bucureştean

 

Conform anchetatorilor, după conducerea la sediul Postului de Poliţie Focuri în vederea întocmirii actelor penale şi pentru eliberarea dovezii privind reținerea permisului de conducere și a certificatului de înmatriculare, Cristi Theodor Coman i-a adresat agentului de Poliţie solicitarea de a-i fi restituit permisul de conducere, în schimbul unei sume de bani, motivând că are nevoie pentru domeniul în care lucrează.

 

Agentul de poliţie a refuzat oferta şi a sesizat Serviciul Judeţean Anticorupţie Iaşi. „Pe 15 februarie 2023, în intervalul orar 10:18-11:15, C.T.C. a fost prins în flagrant când a remis suma de 2.800 de lei agentului din cadrul Postului de Poliţie Focuri, pentru a îndeplini un act contrar atribuţiilor sale de serviciu, respectiv pentru a-i înapoia permisul de conducere ridicat pentru săvârşirea infracţiunii de refuz de prelevare de mostre biologice, precum şi pentru distrugerea actelor procedurale întocmite”, au susţinut anchetatorii ieşeni.

 

Cristi Theodor Coman, propus spre arestare preventivă

 

Procurorul de caz a pus în mișcare acțiunea penală pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită si a dispus reținerea bucureşteanului Cristi Theodor Coman pentru 24 de ore.

Ieşeanul urmează să fie prezentat Tribunalului Iași, cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.