Sultanul PSD s-a dat de gol: funcție de ministru plocon de ziua pupilului. Video

1726
Bogdan Cojocaru si Maricel Popa
Bogdan Cojocaru si Maricel Popa

@ Ieri, de ziua prefectului Bogdan Cojocaru, presedintele PSD Iași, Maricel Popa a dat o declarație care a șocat multă lume @ Ca și sultanii de la Istanbul care faceau cadou fanariotilor uneori tronul Moldovei, Maricel Popa a declarat că i-a facut cadou lui Cojocaru, postul de prefect și anterior o functie de ministru al Comunicatiilor

Să nu cumva sa credem ca in PSD functiile publice se ocupa pe criterii de competență spre binele comun. Nu, în PSD functiile de demnitate publica se fac cadou celor care-și lingușesc șefii si le duc servieta.  Astfel, ieri de ziua prefectului Bogdan Cojocaru a facut la televiziunea locala Iasi TV Life (video) o declaratie șocanta. Ca un sultan de la Istanbul, Maricel Popa a spus ca cele două funcții publice pe care le-a ocupat Cojocaru, cea de prefect si anterior cea de ministru sunt un cadou din partea lui. ‘’Vreau să îi urez prefectului sănătate multă, putere de muncă, este cel mai tânăr prefect din țară și cel mai eficient, iar funcția de prefect este un cadou al meu care (forma corectă este ”pe care”, n.red.) i l-am făcut anticipat, ca și funcția de ministru al Comunicațiilor. Este unul dintre cei mai eficienți prefecți care i-a avut Iașul până acum”, a fost intervenția lui Maricel Popa.

Bogdan Cojocaru, un apropiat al lui Popa a fost numit prefect al judetului Iasi in luna ianuarie a.c cand toata lumea se astepta ca functia sa fie ocupata in continuare de Marian Șerbescu, de asemenea membru al PSD. Bogdan Cojocaru a fost ministru al Comunicatiilor pentru cateva luni in anul 2018.

 

Bogdan Cojocaru a fost numit astăzi prefect al județului Iași

Constantin MAZILU

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.