Primăria Lungani va avea un sediu nou. Primarul Corobuță: ‘’Administratia comunei se modernizeaza’’

561
noul sediu al Primariei Lungani si Virgil Corobuta
noul sediu al Primariei Lungani si Virgil Corobuta

@ Până la sfârșitul anului acesta în comuna Lungani, judetul Iasi va fi inaugurat noul sediu al Primăriei @ Fondurile necesare in valoare totală de 600.000 euro au fost obținute prin Programul Național de Dezvoltare Locală

Până la sfârșitul anului acesta vor fi finalizate lucrarile la clădirea ce va găzdui noul sediu al Primăriei Lungani și al Consiliului Local. Având un regim de înălțime de două nivele și mansardă noua clădire are o suprafață utilă de cel puțin 600 de metri pătrați. ‘’Mă bucur nespus ca reușim sa finalizam acest proiect. Finalizarea noului sediu al primăriei este unul dintre obiectivele actualului mandat de primar. Administrația comunei avea mare nevoie de un nou sediu. Funcționam în clădirea veche care nu mai era sigura. S-a ajuns la concluzia ca reabilitarea fostei cladiri ar fi fost mai costisitoare decat construirea unui sediu nou si pe cale de consecință am optat pentru aceasta varianta. Acum fiecare functionar va avea conditii de munca conform standardelor legale’’, a spus Virgil Corobuță, primarul comunei Lungani.

sediul nou al Primariei Lungani
sediul nou al Primariei Lungani

Noul sediu se va afla in aceiasi curte cu clădirea vechiului sediu administrativ. Fondurile necesare construirii noului sediu, în valoare totală de 600.000 euro au fost obținute prin Programul Național de Dezvoltare Locală, în urma cu 4 ani. De asemenea, Primaria Lungani a obtinut recent finanțare pentru asfaltarea a 20 km de drum (doua proiecte) dar si pentru reabilitarea școlilor din satele Zmeu, Goești și Lungani. De asemenea va fi construita o gradinita noua la Zmeu.

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.