Macel in PSD Iasi. Mihalache: „Popa, demisia!”. Laicu: „Am decontat sustinerea pentru Mafia Imobiliara”

3160

@ „Pentru scorul dezastruos obtinut de PSD Iasi eu ii cer demisia lui Maricel Popa si organizarea de alegeri in organizatie”, a spus Mihai Mihalache, vicepresedinte al organizatiei judetene a PSD @ „Ceea ce s-a intamplat in PSD Iasi este foarte grav. Am decontat faptul ca  alesii PSD din Consiliul Local au sustinut Mafia Imobiliara”, a spus Ovidiu Laicu,  fost vicepresedinte al organizatiei judetene

Dupa scorul obtinut de PSD Iasi in urma alegerilor europarlamentare de ieri se cere demisia de urgenta a lui Maricel Popa, presedintele organizatiei. Cel care a dat tonul este Mihai Mihalache, primarul comunei Schitu Duca si vicepresedinte al organizatiei judetene a partidului. „Pentru dezastrul inregistrat in urma alegerilor de ieri eu ii cer demisia lui Maricel Popa. Pana diseara sa-si dea demisia si sa organizam alegeri la Iasi. Maricel Popa nu a fost ales  presedinte a  fost impus de Dragnea. Ce vot este asta cu mana in sus? Noi cei care am vrut sa candidam  nu am fost  lasati. Am pierdut si din cauza sloganului lui Popa <<Un miliard de euro pentru un milion de ieseni>>. Unde s-au dus 1 miliard de euro? Poate la Omega – Tehnoton ca eu in comune nu i-am vazut in investitii. Fac apel la toti primarii si parlamentarii sa mi se alature si sa pregatim alegerile locale si generale. Altfel va fi un dezastru”, a spus Mihai Mihalache.

Aceasta a mai adaugat ca PSD a inregistrat  un scor catastrofal deoarece nu a numit membri de partid la conducerea institutiilor decocentrate. „Cum sa faci politica PSD cu directori de la PNL? La AFIR  este un penelist, la OPC un penelist si asa mai departe”, a adaugat Mihalache.

Laicu: „Am decontat

sprijinul acordat Mafiei Imobiliare”

La randul sau, Ovidiu Laicu, director al Directiei Regionale de Drumuri si Poduri crede ca scorul dezastruos din municipiul Iasi se datoreaza politicii duplicitare dusa de PSD in raport cu scandalurile imobiliare din oras. „Sunt si eu foarte suparat ca si domnul Mihalache. Este o situatie fara precedent. Ce s-a intamplat este foarte grav. Nu este vina sefului de la municipiu Marius Ostaficiuc. Dimpotriva daca nu era domnul Ostaficiuc luam in municipiu sub 10 la suta, el a reusit sa mai salveze cate ceva. Noi am decontat faptul ca in Consiliul Local am sustinut Mafia Imobiliara. Alesii PSD au votat pentru proiecte imobiliare controversate care au starnit indignare in randul populatiei. Pai noi l-am dat afara din partid pe viceprimarul Harabagiu iar in procesul pe care-l avem cu el nu am angajat un avocat? Asta spune multe”, a declarat Ovidiu Laicu.

Potrivit unor surse in municipiul Iasi, PSD va inregistra un scor de sub 20 la suta.

Constantin MAZILU

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.