„Locomotiva” Ciuhodaru a deraiat cu un scor penibil. Un mascarici politic

1631
PSD Iasi il vrea candidat iar pe el il doare la basca

@ Cu un procent penibil situat in jurul a 20 la suta, ”fieful” PSD din judetul Iasi s-a spulberat azi noapte in toate zarile @ S-a dovedit ca Tudor Ciuhodaru pus pe liste ”sa traga partidul in sus” nu este decat un personaj politic umflat cu pompa @ In comunele judetului campania lui Ciuhodaru a fost inexistenta bazandu-se doar pe voturile pe care le pot aduce primarii

Tudor Ciuhodaru s-a dovedit o alegere catastrofala pentru PSD Iasi care a sperat ca prin plasarea acestuia pe un loc eligibil pe liste la europarlamentare va obtine un scor mai bun. Cu o campanie inexistenta constand in cateva iesiri publice pe niste teme care nu aveau legatura cu Parlamentul European, acest Ciuhodaru nu a  facut decat sa spulbere mitul fiefului PSD din judetul Iasi. Astfel, conform rezultatelor partiale din aceasta dimineata PSD a obtinut in judetul Iasi un  procent de circa 20 la suta (sub media nationala de circa 23 la suta) in timp ce USR a inregistrat un scor  de 26 la suta iar PNL – 25,6 la suta. Potrivit unor surse USR a inregistrat un scor zdrobitor in municipiul Iasi, peste 35 la suta. Astfel, USR a castigat detasat alegerile pe municipiul Iasi in conditiile in care pe listele acestui partid erau plasati pe locuri neeligibile doi candidati cu o notorietate ceva mai mica decat a lui Ciuhodaru si anume (George Taranu- locul 12) si activistul ecologist Silviu Gurlui pe locul 13.

Candidatul sustinut de primarul Chirica, scor penibil

Oricum, Ciuhodaru s-a vazut cu sacii in caruta va fi europarlamentar si cu acest scor penibil chiar daca nu a vrut niciodata sa faca lumina  in legatura cu veniturile realizate in ultimii ani.  Dintre independenti, Gregoriana Tudoran a obtinut cel mai bun scor circa 3,95 la suta, mai mult decat ALDE (3,4 la suta) iar George Simion, candidatul sustinut de primarul Mihai Chirica a obtinut doar un scor jenant de 1,75 la suta. La Iasi au mai trecut pragul electoral Pro Romania a lui Victor Ponta si PMP datorita lui Traian Basescu.

Constantin MAZILU

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.