DIICOT cu ochii pe cafeneaua Piața Unirii. Mafia terenurilor are interzis în interior

9749
cafeneaua Piata Unirii
cafeneaua Piata Unirii

@ Procurorii DIICOT Iași au prelungit astăzi măsurile de control judiciar în dosarul înșelăciunilor imobiliare cu un prejudiciu de 2,5 milioane euro @ Începând de astăzi unii membri ai rețelei printre care și Cătălin Sandu nu au voie să intre în cafeneaua Piața Unirii @ În această cafenea au avut loc o serie de întâlniri care au intrat în vizorul anchetatorilor

Procurorii DIICOT Iași au prelungit astăzi măsurile de control judiciar impuse membrilor rețelei de înșelăciuni imobiliare cu un prejudiciu de 2,5 milioane euro. Reamintim că, în acest dosar capul rețelei este considerat a fi procuratorul imobiliar Cătălin Sandu iar acesta ar fi fost ajutat de avocatul Alexandru Bernic și de notarul Răzvan Costin. Procurorii DIICOT Iași au prelungit pentru o perioadă de 60 de zile măsurile de control judiciar pentru cea mai mare parte dintre inculpați. Surprinzător, astăzi o parte dintre aceștia au primit interdictia de a intra în cafeneaua Piața Unirii, local deținut de SC Micul Verde SRL, administrată de tânărul afacerist Alex Costea. Potrivit unor surse, multe dintre tranzactiile care au intrat in vizorul anchetatorilor au fost negociate la mesele acestei cafenele.

Intâlniri secrete in cafenea?

Alin Curca, Catalin Sandu si Alexandru Bernic
Alin Curca, Catalin Sandu si Alexandru Bernic

Cel mai probabil există suspiciunea ca membrii rețelei își dădeau întâlnire aici și după demarerea cercetătilor. Asta în condițiile în care aceștia nu aveau voie sa ia legătura unul cu celălalt. De altfel, nici după dispozitiile date azi de procurori acesti nu vor putea comunica intre ei. Sa reamintim ca in acest dosar este vorba despre faptul ca mai multi cetățeni au fost inșelați prin vânzarea unor proprietati (terenuri și clădiri). O parte au fost păcăliți în calitate de cumpărători, au dat banii și nu au primit bunurile. Alții au rămas fără terenuri și clădiri moștenite.

Citește și ‘’Avocat, notar și interlopi săltați de DIICOT într-un mega-dosar de înșelăciuni imobiliare’’.

Constantin MAZILU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.