Sute de bărbaţi au trecut prin patul ei! Ieşeanca nu se aştepta să fie pusă în asemenea ipostaze! (EXCLUSIV)

16602
Picioarele unei femei care sta intinsa pe un pat
Femeie, pe un pat

@ Sute de bărbaţi au trecut prin patul ei: ieşeanca nu se aştepta să fie pusă în asemenea ipostaze @ Totuşi, poliţiştii au întrerupt toată distracţia @ În urma incidentului, ieri, Mihai Sorin Zavache a fost condamnat definitiv la 2 ani şi 3 luni de închisoare, cu suspendare, pentru proxenetism

Sute de bărbaţi au trecut prin patul ei: ieşeanca nu se aştepta să fie pusă în asemenea ipostaze. Totuşi, poliţiştii au întrerupt toată distracţia. În urma incidentului, ieri, Mihai Sorin Zavache a fost condamnat definitiv la 2 ani şi 3 luni de închisoare, cu suspendare, pentru proxenetism.

„Instanţa admite apelul formulat de inculpatul Zavache Mihai Sorin. Suspendă sub supraveghere executarea pedepsei de 2 ani si 3 luni de închisoare aplicata inculpatului Zavache Mihai Sorin pentru săvârsirea infractiunii de proxenetism. Mentine celelalte dispozitii ale sentintei apelate care nu sunt contrare prezentei. Definitivă”, au precizat judecatorii din cadrul Curtii de Apel Iasi. Initial, Sorin Mihai Zavache a fost condamnat la 2 ani şi 3 luni de puşcărie, cu executare, pentru proxenetism.

 

Sute de bărbaţi au trecut prin patul ei!

 

Procesul lui Sorin Mihai Zavache a început pe 24 iunie 2021. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi l-au trimis în judecată pentru proxenetism. Oamenii legii spun că ieșeanul Sorin Zavache a intrat în vizorul lor în urmă cu mai bine de doi ani. Atunci, tânărul din Iași a fost ridicat de polițiști, după ce s-ar fi transformat în proxenet. Conform agenților, împreună cu iubita sa, individul a făcut bani buni din prostituție.

Tânărul din Iași a căzut în plasa polițiștilor după ce s-a hotărât să câștige mulți bani chiar de pe urma iubitei sale. Oamenii legii spun că bărbatul a pus-o pe iubita lui să se prostitueze în diferite orașe din țară. În timp ce femeia își vindea corpul pe bani, el căuta apartamente de închiriat și planifica totul.

 

Ieşeanul, acuzat de proxenetism

 

Planul ieşeanului a fost oprit brusc de polițiștii care au intrat pe fir. Asadar, agenții din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, au efectuat recent o percheziție domiciliară într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism. Astfel, pe 3 iunie 2021, oamenii legii au făcut o percheziție domiciliară, în orașul Brașov, la individul suspectat de proxenetism.

„Au fost ridicate mijloace de probă precum dispozitive mobile de comunicare, carduri bancare și suma de 1.600 de lei. Pe baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost reținut pentru 24 de ore. El a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și instanței, aceasta din urmă dispunând arestarea sa preventivă pentru 30 de zile”, au menționat atunci reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.