Mafia animalelor executata de procurori. Functionar in cardasie cu samsarii

4224
Costela Brânzanu
Costela Brânzanu

@ Procurorii au decis trimiterea in judecata a unei functionare de la Oficiul pentru Ameliorare si Reproducere in Zootehnie Iasi si a unor samsari care voiau sa sacrifice ilegal peste 200 de cai

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi au decis in urma cu doua zile sa o trimita in judecata pe Costela Branzanu, angajata Oficiul pentru Ameliorare si Reproducere in Zootehnie (OARZ) Iasi deoarece a primit mita pentru eliberarea unor documente care permiteau sacrificarea ilegala a unui numar de peste 200 de cai. Alaturi de aceasta functionara au mai fost trimisi in judecata si cei care i-au dat mita, niste samsari de animale pe nume Gheorghe Ghimpu si Zenovia Radu Prinsi in flagrant.

Cele mai multe dintre faptele cuprinse de procurori in rechizitoriu pot fi dovedie printr-un flagrant. Pe 14 februrie a.c Costela Btanzanu a fost prinsa de procurori dupa ce ar fi primit 1.500 de lei. In schimbul acestei sume se pare ca angajata OARZ ar fi „predat” o punga cu 206 pasapoarte pentru transportul si sacrificarea animalelor. Acestea ar fi fost intocmite pe ascuns fara sa se respecte prevederile legale. Sacosa respectiva ar fi fost inmanata de Zenovia Radu, complice cu Gheorghe Ghimpu, samsar de animale. Schimbul s-ar fi facut in zona Garii Iasi, undeva pe langa McDonald’s. Cand a fost intrebata de anchetatori ce cauta suma la ea in buzunar, Costela a declarat ca banii ii apartin si ar urma sa plateasca o rata la banca, negand ca ar fi primit vreun leu de la samsari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.