Caz şocant, la Iaşi! Elev condamnat din cauza drogurilor! (EXCLUSIV)

960
Canabis, sub diverse forme, pe o masă
Canabis, sub diverse forme, pe o masă

@ Un caz şocant a avut loc recent în Iaşi @ În urma incidentului, un elev a fost condamnat ieri @ Conform anchetatorilor din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Iaşi, minorul a fost prins având canabis asupra sa

Un caz şocant a avut loc recent în Iaşi! În urma incidentului, un elev a fost condamnat ieri. Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au dispus pedepsirea lui C.A.

„Instanţa îi aplică inculpatului minor măsura educativă neprivativă de libertate a supravegherii pe o durată de 4 luni, constând în controlarea şi îndrumarea minorului în cadrul programului său zilnic, sub coordonarea Serviciului de Probaţiune Iaşi, pentru săvârşirea infracţiunii de detinere, fără drept, de droguri de risc, în vederea consumului propriu. Îi impune inculpatului ca, pe durata executării măsurii educative a supravegherii, să urmeze ori, după caz, să continue un curs de pregătire scolară sau de formare profesională si să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Iaşi, la datele fixate de această instituţie”, au afirmat magistratii ieseni.

 

Caz şocant, petrecut în Iaşi

 

Demn de remarcat este faptul ca sentinta nu e definitiva, aceasta putand fi contestata. Procesul elevului iesean a început pe data de 21 decembrie 2022.

Procurorii din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Iaşi l-au trimis în judecată sub acuzaţia de detinere, fără drept, de droguri de risc, în vederea consumului propriu.

 

Ce au spus anchetatorii cu privire la minorul ieşean

 

Oamenii legii au afirmat că, în urmă cu mai bine de un an, minorul a fost prins având asupra lui peste 3 grame de canabis. Totul a ieşit la iveală în urma unei acţiuni-fulger a poliţiştilor ieşeni.

Ulterior, adolescentul a fost dus la audieri. Mai apoi, acesta a fost trimis în judecată de DIICOT sub acuzaţia de detinere, fără drept, de droguri de risc, în vederea consumului propriu. Acum, rămâne de văzut dacă acesta va contesta sau nu decizia luată de judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi în privinţa sa.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.