Video! Rechizitoriul măcelului de la Tiki Village. Doi interlopi acuzați de tentativă de omor

12671
bataie Tiki Village
bataie Tiki Village

@ Ieri a avut loc un nou termen de judecată în dosarul întocmit de procurori în urma conflictului sângeros care a avut loc la Clubul Tiki Village din noapte zilei de 9.08.2020 ocazie cu care au fost ‘’rememorate’’ faptele abominabile care i-au înspăimântat pe ceilalți clienți ai localului @ S-au bătut cu cuțite și pari din lemn iar a doua parte a conflictului a fost filmată de martori @ Atașăm acestui articol filmarea @ În acest dosar au fost trimiși în judecată cinci indivizi cunoscuți cu relații în lumea interlopă

În urma conflictului din din noapte zilei de 9.08.2020 care a început în incinta Tiki Village și a continuat cu o luptă sângeroasă care a avut loc afară în fața clubului au fost trimisi în judecata dupa cum urmează: Dănuț George Alistar – tentativă de omor, lovire și alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice, Ionut Cristi Coca – tentativă de omor, lovire și alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice, Petrică Ajidăucei – complicitate la săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor, lovire și alte violențe și tulburarea liniștii publice, Cătălin Vasilică Zorilă – lovire și alte violențe, tulburarea liniștii și ordinii publice, Bogdan Ionuț Sârbu – lovire și alte violențe.

Conflictul a început în incinta clubului

Protagoniștii principali ai scandalului din respectivă sunt Ionut Cristi Coca zis Buhan și Cătălin Vasilică Zorilă cei doi făcând parte din ‘’cercuri’’ rivale, ambii fiind cunoscuți ca și clienți ai clubului Tiki Village, venind aproape în fiecare sâmbătă în timpul serilor de vară și rămâneau la bar până dimineața. De multe ori, după ce serveau băuturi alcoolice cei doi începeau să-i deranjeze pe ceilalți clienți ai clubului și de aceea agenții de pază erau tot timpul cu ochii pe ei. În noaptea în care a avut loc scandalul Ionut Cristi Coca a venit în club împreună cu Petrică Ajidăucei unde se afla și Dănuț George Alistar aceștia fiind văzuți des împreună.  Cătălin Vasilică Zorilă a venit în club împreună cu Bogdan Ionuț Sârbu. Ionut Cristi Coca zis Buhan și Cătălin Vasilică Zorilă au stat împreună o bucată de noapte, s-au cinstit reciproc după care au început să se certe, să se înjure și să se amenințe. Zorilă a afirmat că-l taie cu cuțitul pe Coca. Acesta din urmă a amenințat că-l va bate pe Zorilă și pe prietenii lui. Coca era flancat de Alistar și Ajidăucei iar Zorilă era împreuna cu Sârbu. Pentru că nici unul din cele două grupuri nu dădea semne că dorește aplanarea conflictului agenții de pază au decis să-i scoată afară pe Zorilă și Sârbu. Ulterior a fost evacuat din club și Ionut Cristi Coca. Afară cele două grupuri s-au revăzut și au început să-și adreseze reciproc injurii venind unii spre alții să se încaiere.  ‘’Fiind net superior fizic, Coca Ionut Cristi a preluat inițiativa venind spre Zorilă și prinzându-l de după gât cu brațul tragîndu-l spre lateral. Sârbu Ionuț Bogdan a intervenit cerându-i să-l lase în pace pe Zorila: ‘’ce ai cu el uăi țărane?’’.  Coca Ionut Cristi i-a dat un pumn în piept lui Sârbu care s-a dezechilibrat. Profitând de neatenția lui Coca, Cătălin Vasilică Zorilă a scos un cuțit din buzunar și l-a atacat pe Coca Cristi Ionuț care s-a apărat fiind lovit de două ori în antebraț urmare a parării loviturilor. La un moment dat, Zorilă a reușit să-i infigă cuțitul în abdomen, provocând o înțepătură, moment în care Coca Cristi Ionuț l-a lovit l-a lovit cu pumnul pe Zorilă care cade la pământ’’, se arată în rechizitoriul procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Atacul lui Zorilă nu a avut nici un efect, loviturile fiind superficiale și lipsite de precizie. Buhan (Coca) i-a mai dat un pumn iar Zorilă a scăpat cuțitul. Văzând aceasta, Sârbu și Zorilă au fugit către mașina cu care veniseră și au scos din portbagaj, două cozi de lopată, de lemn.

Ce a urmat a fost filmat

Din acest moment începe filmarea conflictului înregistrarea fiind făcută de două persoane care se află undeva pe un deal de lângă Tiki Village. Zorilă vrea să-l lovească cu parul pe Coca dar acesta îi trage un pumn și atacatorul cade. În cădere, Coca îi ia parul din mână și-i trage două șuturi în piept. Intervine Sârbu care ridică parul să-l lovească în cap de Coca dar acesta se retrage iar atacatorul izbește puternic asfaltul cu arma din lemn. Un martor vine să-i ia parul din mână lui Sârbu dar Coca a profitat de acest moment și i-a dat doi pumni. Din letaral dreapta vine Dănuț George Alistar care a recuperat parul lui Zorilă, încearcă să-l lovească pe Sârbu dar nu a reușit. Alistar îl zărește însă pe Zorilă pe care-l lovește puternic cu parul în abdomen. Zorilă cade la pământ. Între timp pe spațiul verde Coca și Sârbu încep să se bată ’’parte în parte’’ încep să-și care pumni reciproc. Apar și Alistar și Ajidăucei cu câte un par în mână. Ajidăucei îl lovește puternic cu parul în picior. Sârbu fuge urmărit de Alistar, către locul în care era căzut Zorilă. Văzându-l jos Alistar îl lovește pe Zorilă cu parul peste corp, de mai multe ori. Intervine și Ajidaucei care vrea să-l lovească pe Zorilă dar este oprit de martori. Alistar apucă să-l lovească cu parul pe Sârbu care cade. Alistar vrea să-l mai lovească înca o dată dar intervin martorii. Coca și prietenii săi au luat un taxi și au plecat. Un martor a sunat la 112 iar a scurt timp au apărut polițiștii și jandarmii și o ambulanță. Conform rapoartelor de expertiză medico-legală protagoniștii acestui scandal s-au ales cu răni și facturi, Coca a avut nevoie de 10 zile de îngrijiri medicale, Ionuț Bogdan Sârbu- 70 de zile de îngirijire etc. Ieri a avut loc un nou termen de judecată în acest dosar, judecatorii de la Tribunal au decis să contine cu audierea martorilor, pronunțarea unei sentințe urmând a se face cel mai probabil până la sfârșitul anului.

2

Scene de o violență extremă la Tiki Village. O persoană a fost înjunghiată

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.