Scene de o violență extremă la Tiki Village. O persoană a fost înjunghiată

17966
Tiki Village
Tiki Village

@ In urma unui conflict spontan izbucnit sambătă in noaptea zilei de 12 spre 13 iunie in Clubul Tiki Village la Ciric un tânăr a fost înjunghiat

Week-endul care tocmai a trecut a fost dedicat scandalurilor in cluburile din Iasi. Astfel, dupa ce 4 persoane au fost reținute de Politie în urma unui scandal izbucnit in Clubul Skin, oamenii Legii au fost nevoiți sa constate ca si in Clubul Tiki Village de la Ciric a avut loc un scandal cu scene de violență extremă tot in noaptea zilei de 12 spre 13 iunie. Astfel, un tânăr de 20 de ani, numit L.M. a fost înjunghiat  in spate in Clubul Tiki Village in urma unui conflict spontan. „În legătura cu aspectele prezentate facem precizarea ca tanarul s-a prezentat la unitatea medicală, reprezentanții acesteia sesizând Poliția. În urma verificărilor efectuate de polițiștii Secției 4 Poliție a fost identificat tanarul bănuit de comiterea infracțiunii. Cercetările continua sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violente și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”, a precizat Anca Vîjiac, purtatorul de cuvant al IPJ Iasi.

Victima și agresorul nu se cunoșteau. Bănuitul comiterii faptelor este minor iar victima nu are leziuni interne. Contactat telefonic, Alex Costea unul din proprietarii clubului a spus ca nu stie nimic despre incident. „Sincer va spun eu nu stiu nimic”, a spus Alex Costea.

Greu de crezut ca acesta nu stie nimic avand in vedere ca Politia a solicitat proprietarilor clubului imaginile inregistrate de camerele de supraveghere.

Constantin MAZILU

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.