Schimbare! Politistul karatist injunghiat de interlop transformat de procuror din victima in agresor

4061

@ Pe principiul ca nimeni  nu-si poate  face dreptate singur, politistul Iulian Dumitras  a fost trimis in judecata pentru ca  l-a batut pe Constantin Holban zis Talaba in noaptea 27- 28 ianuarie 2018, in clubul Skin @ Asta in conditiile in care dupa izbucnirea acestui conflict Talaba l-a urmarit pe politist pana la Spitalul Spiridon si l-a injunghiat @ Mai mult decat Talaba a si fost condamnat la o pedeapsa de 8 ani si 6 luni de inchisoare pentru tentativa de omor victima fiind politistul

Rasturnare situatie in dosarul conflictului din Clubul Skin din noaptea 27 – 28 noiembrie, cel izbucnit intre politistul  Iulian Dumitras, de la Biroul Operatiuni Speciale, campion la Karate si interlopul Constantin Holban zis Talaba. Sa reamintim ca dupa ce s-au batut in Club, politistul s-a dus la Spitalul Spiridon impreuna cu prietena sa sa-si trateze  ranile dar Holban la urmarit si l-a injunghiat in poarta unitatii medicale si de aceea a si fost condamnat la o pedeapsa de 8 ani si 6 luni de inchisoare. Iata insa, ca procurorii au decis sa-l trimita in judecata si pe politistul Iulian Dumitras, pentru savarsirea infractiunii  de lovirea sau alte violente (vezi aici). Asta  deoarece, in noaptea respectiva cand cei doi s-au  certat in clubul Skin si politistul i-a aplicat mai multe lovituri lui Constantin Holban. Prin urmare asa cum Constantin Holban a fost trimis in judecata pentru ca a vrut sa-si faca dreptate singur injunghiindu-l pe politist si Iulian Dumitras va raspunde acum in fata justitiei pentru ca l-a lovit pe Talaba. Pe data de 9 ianuarie a.c magistratii au constatat legalitatea rechizitoriului prin care politistul Dumitras a  fost trimis in judecata.

Talaba asteapta sentinta definitiva

In ceea ce-l priveste pe Talaba, reamintim ca acesta a fost condamnat pe data de 31.07.2019 la o pedeapsa de 8 ani si 6 luni de inchisoare pentru tentativa de omor si asta deoarece l-a injunghiat pe politistul Dumitras la intrarea Spitalului Sfantul Spiridon. In dimineata zilei de 28.01.2018, in jurul orei 04.30, s-a deplasat la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului „Sf. Spiridon”, unde victima Dumitras Dorel Iulian se prezentase pentru a-i fi acordate ingrijiri medicale ca urmare a unei vatamari anterioare, suferite intr-un club din municipiul Iasi, si, in intervalul orar 04.40-04.50, pe strada Nicolae Balcescu, in apropierea barierei de la intrarea in spital, i-a aplicat mai multe lovituri cu un obiect taietor-intepator persoanei vatamate Dumitras Dorel Iulian, in zona temporala stanga, victima suferind un politraumatism cranio-facial obiectivat prin echimoze, plagi, tumefactie, hemoragie subconjunctivala, hemotimpan, fractura temporala stanga cu pneumoencefalie, traumatism toracic obiectivat prin excoriatie si un traumatism al membrului superior stang obiectivat prin plaga injunghiata”, au aratat procurorii intr-un comunicat de presa remis in ziua in care l-au trimis in judecata pe Talaba. Vezi aici mai multe detalii.

Constantin Holban a facut apel impotriva sentintei prin care a fost condamnat la 8 ani si 6 luni decizia definitiva urmand a fi pronuntata de Curtea de Apel Iasi pe data de 11.03.2020.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.