Spitale din Iași, date în judecată de angajați! Oamenii își cer în instanță drepturile salariale! (EXCLUSIV)

280
Sediul Sanitas Iasi
Sediul Sanitas Iasi

@ Revoltă în spitalele din Iași: angajații au decis recent să acționeze în judecată mai multe unități medicale @ Așadar, oamenii își cer în instanță drepturile salariale @ Printre unitățile vizate se regăsesc Institutul de Psihiatrie „Socola”, dar și Spitalul de Boli Infecțioase „Sfânta Parascheva”, din Iași

 

Revoltă în spitalele din Iași! Angajații au decis recent să acționeze în judecată mai multe unități medicale. Astfel, oamenii își cer în instanță drepturile salariale.

Sute de angajați ai unor unități medicale au decis, astfel, să dea în judecată instituțiile pentru care lucrează. Oamenii vor să obțină în instanță acele drepturi salariale pe care le merită.

Institutul de Psihiatrie Socola-
Institutul de Psihiatrie Socola

Spitale din Iași, date în judecată de angajați!

 

Printre unitățile medicale vizate se află și Institutul de Psihiatrie „Socola”, din Iași. Așadar, zeci de oameni au acționat în judecată unitatea.

Reclamanții le solicită magistraților din cadrul Tribunalului Iași, prin intermediul Sindicatului „Sanitas”, să le aprobe drepturile salariale de care ar trebui să beneficieze și care sunt prevăzute în legislația în vigoare.

Targa, pe holul unui spital
Targa, pe holul unui spital

Pe lângă „Socola”, și Spitalul de Boli Infecțioase a fost dat în judecată

 

Pe lângă zecile de angajați care au acționat în judecată Institutul de Psihiatrie „Socola”, există și alte zeci de salariați ai Spitalului de Boli Infecțioase „Sfânta Parascheva”, din Iași, care au dat în judecată unitatea pentru care lucrează.

Și aceștia, la rândul lor, prin intermediul Sindicatului „Sanitas”, solicită acordarea drepturilor salariale, în cadrul mai multor dosare. Acum, urmează ca Tribunalul Iași să stabileacă primele termene ale litigiilor de muncă. Mai apoi, judecătorii ieșeni vor asculta ce au de spus părțile implicate, pentru a putea lua decizii în aceste situații.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.