Ieșean, înjunghiat cu un cuțit! Victima, dusă de urgență la spital!

374
Criminalist, cercetare la fata locului
Criminalist, cercetare la fata locului

@ Un ieșean a fost înjunghiat cu un cuțit, iar victima a fost dusă de urgență la spital @ În urma incidentului, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au dispus recent trimiterea în judecată a lui Petru Dorin Hrițcu @ Ieșeanul este acuzat acum de violență în familie, după o tentativă de omor asupra propriului frate

Un ieșean a fost înjunghiat cu un cuțit, iar victima, dusă de urgență la spital. În urma incidentului, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au dispus recent trimiterea în judecată a lui Petru Dorin Hrițcu.

Astfel, ieșeanul este acuzat acum de violență în familie, după o tentativă de omor asupra propriului frate. Magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

 

Un ieșean a fost înjunghiat cu un cuțit

 

În urmă cu câteva săptămâni, tânărul din comuna Deleni a intrat în vizorul anchetatorilor. Asta, după ce și-ar fi atacat fratele cu un cuțit.

După mai multe pahare de alcool, Petru Dorin Hrițcu s-a luat la harță cu fratele său. Oamenii legii spun că, fără să stea prea mult pe gânduri, individul ar fi pus mâna pe un cuțit și l-ar fi atacat.

 

Petru Dorin Hrițcu, băgat după gratii

 

Pe data de 17 februarie 2023, ieșeanul a aflat că va sta după gratii.

„Instanța admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași. Dispune arestarea preventivă a inculpatului cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie, pentru o perioadă de 30 de zile”, au arătat judecătorii ieșeni.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.