Casa lui Morel Bolea are pe pereți semnul unei organizații oculte. Și fetele au fost cooptate

2928
montaj Bolea, Alexandroae, cavaleri de Malta si casa
montaj Bolea, Alexandroae, cavaleri de Malta si casa

@ Dezvăluirea.ro a fost prima publicatie care a prezentat ieri fotografii cu casa din Vorovești in care locuieste Morel Bolea impreauna cu mai multe adept fete foarte tinere care si-au părăsit familiile pentru a-l urma pe „maestru” @ Pe unul din peretii case este incriptionată Crucea Malteza, simbol al Ordinului Sfantului Ioan de Ierusalim @ Una dintre cele mai cunoscute adepte ale lui Bolea, Diana Alexandroae a fost primita in organizatie din  anul 2011 @ Organele judiciare sunt obligate  sa dea un raspuns final cu privire la suspiciunile de abuz sexual si psihic asupra unor fete din asociatiile sale Kasta Morrely (modă) și Eurodemos (proiecte civice), banuieli care s-au nascut in urma unor dezvaluiri din ziarul Libertatea

Ieri am publicat in premiera fotografii cu casa din Vorovești-Miroslava unde locuiește Morel Bolea imprena cu fetele cooptate in asociatiile Kasta Morely  si Eurodemos si spuneam ca pe unul din peretii casei este inscriptionat un simbol ocult (vezi aici mai multe fotografii). Am deslusit acest semn ca fiind Crucea Malteza simbol al Ordinului Sfantului Ioan de Ierusalim una dintre cele mai vechi organizatii oculte din lume cunoscuta astazi sub denumirea de Orin al Cavalerilor de Malta avand ca scop „având ca scop slujirea credinței și ajutorarea aproapelui”. In realitate in cele mai multe tari din lume sub cupola acestui ordin s-au reunit indivizi care au interese  comune si care promit sa se ajute in baza unei intelegeri secrete facute intre ei, de multe ori fara nici o legatura cu regulile impuse prin legile adoptate de fiecare stat in parte. Morel Bolea se prezinta ca ambasador al acestui ordin (vezi aici). Interesant este ca in acest ordin a fost cooptata si Diana Alexandroae unul dintre cei mai vechi discipoli ai lui Morel Bolea. In data de 5 iunie 2011, Diana Alexandroae a fost investita cu titlul Dame of Grace al OSJ de Malta.

Ocultism si sex

Reamintim ca asupra lui Morel Bolea planeaza suspiciunea unor abuzuri sexuale asupra fetelor cu care a lucrat sau cu care coopereaza si acum iar Politia ieseana a demarat o ancheta in urma unor dezvaluiri facute in acest sens de ziarul Libertatea. Am prezentat mai sus legatura lui Bolea si a uneia din fetele sale cu o entitate oculta deoarece se observa ca multe dintre in multe din organizatiile obscure a caror activitate a devenit publica in urma izbucnirii unor scandaluri care au avut in centru inclusiv unele abuzuri sexuale respectivii ”Guru” se foloseau de ritualuri ezoterice si alte practici oculte pentru a-si convinge si domina ”victimele”. Cel mai recent exemplu din Romania este cel al lui Gregorian Bivolaru care a infiintat Miscarea de Integrare in Absolut (MISA) o organizatie in care practivile Yoga erau imbinate cu orgii sexuale. Ori, in cazul nostru ziarul iesean Reporteris a aratat intr-o editie recenta (vezi aici) ca in urma cu doua saptamani primarul Mihai Chirica a pus la dispozitia lui Bolea si adeptilor sai Sala Mare a Primăriei „pentru o conferință ezoterică, fără nicio semnificație de interes public”.

Constantin MAZILU

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.