Bătaie ca-n filme, într-un PECO din Iaşi! Femeie dată cu capul de portieră! (EXCLUSIV)

4146
Un barbat il loveste pe un altul cu pumnul
Un barbat il loveste pe un altul cu pumnul

@ O bătaie ca-n filme a avut loc într-un PECO din centrul Iaşului @ În cadrul incidentului, o femeie a fost dată cu capul de portiera unui autoturism @ După întreaga păţanie, recent, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat pe Mihai Mareş la 9 luni de închisoare, cu suspendare, iar Gheorghe Vieriu a primit o pedeapsă de 6 luni de închisoare, cu suspendare, pentru lovire şi tulburarea ordinii şi liniştii publice

O bătaie ca-n filme a avut loc într-un PECO din centrul Iaşului! În cadrul incidentului, o femeie a fost dată cu capul de portiera unui autoturism!

Astfel, după întreaga păţanie, recent, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat pe Mihai Mareş la 9 luni de închisoare, cu suspendare, iar Gheorghe Vieriu a primit o pedeapsă de 6 luni de închisoare, cu suspendare, pentru lovire şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. De asemenea, cei doi au fost obligaţi să le achite despăgubiri totale de 20.500 de lei celor două victime, soţ şi soţie.

 

Bătaie ca-n filme, într-un PECO din Iaşi!

 

Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul celor doi indivizi a început pe 31 martie 2022. Acuzaţiile aduse de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi în acet caz au fost cele de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

„Pe 9 martie 2022, în jurul orei 21:00, în timp ce se afla în apropierea stației PECO Petrom, a strâns-o de gât pe numita şi a lovit-o de mai multe ori cu capul de autoturismul său, provocându-i leziuni fizice ce au necesitat 7-9 zile de îngrijiri medicale. Apoi, în timp ce intenţiona să părăsească locul la volanul autoturismului marca Opel şi, fiind împiedicat de către persoana vătămată prin aceea că s-a postat în faţa autoturismului, acesta a accelerat, luând-o pe capotă şi provocându-i suferinţe fizice în zona membrelor superioare şi inferioare, tulburând prin faptele sale ordinea și liniștea publică, producând o stare de temere şi indignare în rândul cetăţenilor aflaţi în zonă.

De asemenea, în seara zilei de 9 martie 2022, în jurul orei 21:00, în timp ce se afla în apropierea stației PECO Petrom, l-a lovit de mai multe ori cu pumnul în zona feței pe numitul, provocându-i leziuni fizice ce au necesitat 3-4 zile de îngrijiri medicale, tulburând astfel ordinea și liniștea publică”, au spus oamenii legii.

 

De unde a izbucnit scandalul

 

Anchetatorii au menţionat că, în seara zilei de 9 martie 2022, în jurul orei 21:00, persoanele vătămate căsătorite s-au deplasat cu două autoturisme la stația PECO Petrom situat la intersecția unor străzi din Iaşi, pentru a alimenta cu carburant, fără însă a respecta coloana de autoturisme care așteptau să alimenteze. Astfel, persoana vătămată se afla la volanul autoturismul marca VW Golf, iar cealaltă persoană vătămată – la volanul autoturismul marca Sandero.

La scurt timp după ce au oprit, persoanele vătămate au intrat în conflict cu ceilalți conducători auto, fiindu-le adresate injurii pentru că nu au respectat coloana de maşini, una dintre persoane pulverizând în interiorul autoturismului Sandero un jet dintr-un spray iritant lacrimogen, aspect care l-a determinat pe bărbat să iasă din maşină. După ce a coborât, un inculpat l-a lovit pe acesta cu pumnul în zona feței. Observând incidentul, persoana vătămată a coborât şi ea de la volanul autoturismul său marca VW Golf și le-a adus reproșuri inculpaților cu privire la comportamentul acestora, moment în care al doilea inculpat a mers la aceasta, a strâns-o cu mâinile de gât și a lovit-o cu putere, de mai multe ori, cu capul de mașina sa, respectiv un autoturism marca Opel.

În acel moment, persoana vătămată a intervenit pentru a-i lua apărarea celeilalte persoane vătămate, care era lovită, însă acesta a fost oprit și lovit cu pumnii în zona feței de către al doilea inculpat. În continuare, pentru a-l împiedica pe inculpat, să părăsească locul comiterii faptei până la sosirea Poliției, persoana vătămată s-a postat în fața autoturismului marca Opel, la volanul căruia se afla un inculpat, care însă a accelerat autoturismul și l-a luat pe capotă pe provocându-i suferinţe fizice la nivelul membrelor superioare şi inferioare, după care a părăsit locul faptei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.