Exclusiv! Aici își ține „haremul” la secret Morel Bolea. „El stă ca un stăpân pe scaun si le dă ordine fetelor”

7456
montaj deschidere Morel Bolea, fetele si casa
montaj deschidere Morel Bolea, fetele si casa

@ Dezvăluirea.ro a reușit să afle ce nu au putut parinții fetelor care și-au pierdut copilele, casa cumpărată de Morel Bolea,  locuință departe de ochii lumii în care-si adapostește victimele @ Casa se afla in Miroslava, intr-un loc ferit  aflat intre satele Voroveșți și Găureni @ „M-a șocat faptul că odata, intr-o zi de vara fetele munceau prin curte la betoane iar el statea pe un scaun ca stapân și le dadea ordine, le spunea cum sa faca”, ne-a povestit un vecin @ Reamintim ca in cazul lui Morel Bolea si  al asociatiilor pe care le patroneaza Kasta Morrely (modă) și Eurodemos (proiecte civice) Politia ieseana a deschis o ancheta dupa ce ziarul Libertatea a aratat ca zeci de fete, multe minore, au fost abuzate sexual de Morel Bolea

Am reusit sa aflam ceea ce  parintii copilelor care si-au parasit familiile dupa ce au fost prinse in vraja gurului Morel Bolea nu au reusit ani de zile si anume casa secreta in care patronul asociatiilor Kasta Morely si Eurodemos isi adaposteste victimele departe de ochii lumii. Reamintim ca personajul Morel Bolea a intrat in atentia publicului dupa ce ziarul Libertatea a aratat ca  zeci de fete, multe minore, au fost abuzate sexual de Morel Bolea. Mai mult decat  atat, prinse in vraja acestui individ fetele si-au parasit familiile si locuiesc impreuna cu acesta. Dupa aceste dezvaluiri din ziarul Libertatea, Politia ieseana a demarat o ancheta.

„El statea ca un stapan pe scaun si fetele lucrau la betoane”

Casa „sectei” Morel Bolea este mare, parte, etaj si mansarda, poate adaposti multe persoane, are si piscina in curte. Proprietatea, situata pe o  coama de deal intre satele Găureni si Vorovești din Miroslava este inregistrata din 2013, cand a fost achizitionata, pe numele uneia dintre fetele care au cazut in plasa sa, o fata care si-a schimbat si numele de familie in Morelli pentru a-i face pe plac gurului. Vecinii au vazut ca in aceasta casa intre zilnic Morel Bolea (l-au recunoscut dupa ce le-am aratat o poza-n.r)  si mai multe fete tinere. Un vecin ne-a povestit ca acesta se comporta ca un adevarat stapan cu fetele. „”M-a șocat faptul că odata, intr-o zi de vara fetele munceau prin curte la betoane iar el statea pe un scaun ca stapân și le dadea ordine, le spunea cum sa faca. Niste fete slabute, firave lucrau cu betonul si nu ieseau din cuvantul lui. Asta n-am sa uit niciodata”, ne-a povestit un vecin.

Bolea si fetele sale nu comunica cu ceilalti oameni din sat, se tin la distanta pastrand cu sfintenie secretul lor impreuna. Noaptea, in camere se aprind lumini in culori diferite si se pot descifra siluete de tineri dansdand, facand un soi de miscari care par sa faca parte dintr-un ritual.

 

 

Preotul satului: ”Nu ne-au primit niciodata”

Intamplator, in timp ce cautam vecini cu care sa vorbim ne-am intalnit si cu  preotul satului care umbla din poarta in poarta cu ajunul Craciunului. „Locuiesc niste persoane acolo. Nu ne-au primit niciodata, nu ne-au deschis. Va rog sa ne iertati! Doamne Ajuta!”,a spus preotul.

De altfel, in fotografiile pe care vi le prezentam puteti observa ca pe peretele din fata casei se afla un simbol stelar, simbol care te duce cu mintea la caracterele incifrate ezoterice. Oamenii ne-au mai spus in curtea casei, se afla tot felul de cutii si acareturi in care fetele isi tin hainele. Asta pentru ca acestea au foarte multe haine. De asemenea in curtea in fotografii mai puteti vedea ca in curtea casei se afla 3 masini toate cu numerele de inmatriculare  AKM (Agentia Kasta Morrely).

 

Constantin MAZILU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.