Scandal în familia unui ofițer SRI: fosta logodnică acuză că a fost lovită cu mașina

4712
Anna Maria Nastac
Anna Maria Nastac

@ Medicul stomatolog Anna Maria Nastac acuză că a fost lovită intenționat cu mașina de tatăl fostului său logodnic un tânăr ofițer SRI @ Tatăl ofiterului SRI se numeste Toader Jescu angajat al Oficiului Județean pentru Studii Pedologice și Agrochimice Iași @ Femeia s-a dus sa vorbeasca ieri cu iubitul sau dar l-a gasit numai pe tatăl sau care a devenit violent @ „Eu am vrut doar să vorbesc omenește cu el și când m-a vazut in fața mașinii a pornit și m-a lovit”, a povestit Anna Maria Nastac

Un medic stomatolog ieșean, Anna Maria Nastac acuză că a fost agresată în cursul zilei de ieri de tatăl fostului său logodnic, un tânăr ofițer SRI. Femeia, medic stomatolog la Târgu Frumos a fost impreuna cu ofiterul SRI mai mult de zece ani. Astfel, ieri dimineata tânărul ofițer a plecat din apartamentul din cartierul Tătărași pe care l-au inchiriat impreuna si in care locuiesc de câțiva ani, fără sa spuna unde pleaca. Intrigată, femeia a bănuit că iubitul său se afla la un apartament din cartierul Alexandru cel Bun, cumpărat de părinții ofiterului SRI pentru fiul sau. Anna Maria Nastac spune ca a fost lovita cu masina chiar in parcarea blocului in care se afla apartamentul iubitului sau. „Ieri dimineață ne aflam impreuna in apartamentul nostru de la Green Park, un apartament pe care l-am inchiriat impreuna si in care stam de ani de zile. I-am spus iubitului meu, ofiter activ SRI ca trebuie sa mergem la Botosani sa-l vedem pe tatal meu deoarece este grav bolnav. El a spus ca are treaba la casa tatalui sau deoarece i s-a daramant un gard. Mi-am dat seama ca ma minte si m-am dus la apartamentul din Alexandru unde banuiesc ca vrea sa se mute”, a spus Anna Maria Nastac.

La apartamentul din cartierul Alexandru, Anna Maria Nastac  i-a găsit numai pe Toader Jescu si pe sotia acestuia, părinții iubitului sau. Situatia s-a tensionat cand au ajuns in parcarea din fata blocului. „I-am spus ca vreau sa discut civilizat cu el iar el m-a impins. Am ajuns in fata masinii sale insistand sa vorbesc cu el. Atunci el a pornit masina si m-a lovit. Am piciorul umflat de la impactul cu masina. Voi merge la Institutul de Medicina Legala sa scot un certificat”, a mai spus Anna Maria Nastac.

„Șoferul” este angajat la stat

Toader Jescu lucrează la Oficiul Județean pentru Studii Pedologice și Agrochimice Iași. Contactat telefonic acesta nu a confirmat incidentul. L-am intrebat daca a lovit-o cu masina pe Anna Maria Nastac si nu am primit un raspuns ferm din partea sa. „Vă rog sa va interesati cine este Anna Maria Nastac si dupa aceea discutam. Ea face astfel de afirmatii deoarece probabil ar vrea niste bani de la mine pentru că nu lucreaza nicăieri”, a spus Toader Jescu. Ana Maria Nastac a replicat arătând că are un cabinet stomatologic la Târgu Frumos.

Totul a plecat de la hărțuirea unei judecătoare

Judecatoria Iasi
Judecatoria Iasi

Relațiile dintre Anna Maria Nastac si iubitul sau s-au racit dupa ce aceasta a fost trimisa in judecata deoarece ar fi hartuit o judecatoare de la Judecătoria Iași. Femeia ar fi aflat ca judecatoarea ii trimite mesaje private iubitului sau și a devenit geloasa. Dupa aceea  ar fi cautat-o pe judecatoare la locul sau de munca la Judecatoria Iasi si i-ar fi trimis si unele mesaje prin intermediul aplicatiei de messenger de la Facebook. Mai multe detalii am publicat in articolul „O judecătoare s-a plâns că este hărțuită de iubita unui ofițer SRI. Cum s-a ajuns de la un banal caz de gelozie la un dosar penal”,  publicat in data de 28 ianuarie 2021.

Constantin MAZILU

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.