Directorul Aeroportului acuzat ca a plimbat Covid prin Iasi, s-ar putea alege cu plangere penala

606
Catalin Bulgariu, director Aeroport
Catalin Bulgariu, director Aeroport

@ Maricel Popa, presedinte al Consiliului Judetean Iasi si al organizatiei PSD a spus ca a luat in calcul depunerea unei plangeri penale impotriva lui Catalin Bulgariu, directorul Aeroportului Iasi si asta deoarece a participat la intalniri de partid desi stia ca este infectat cu Covid 19

Catalin Bulgariu, directorul Aeroportului International Iasi s-ar putea alege cu o plangere penala pentru savarsirea infractiunii de zadarnicire a combaterii bolilor chiar de la seful sau, Maricel Popa. Asta deoarece Catalin Bulgariu ar fi stiut ca a fost infectat cu Covid 19 si cu toate acestea s-a prezentat la sediul PSD in seara alegerilor locale care au avut loc duminica trecuta si dupa aceea, dupa doua zile s-a dus si la o intalnire cu alti membri ai formatiunii politice. „Analizam, probabil vom face o plangere pentru zadarnicirea combaterii bolilor. Domnul Bulgariu a expus membrii de partid”, a spus Maricel Popa, presedinte al CJ Iasi si al organizatiei PSD.

La intalnirea care a avut loc dupa alegeri, cea la care face referire seful CJ nu au participat decat adversari ai liderului PSD Iasi, cum ar fi Marius Ostaficiuc, dezvoltatorul Florin Boca, deputatul Silviu Macovei, deputatul Vasile Citea etc. Aceasta a fost o intalnire-puci care a esuat insa. Conspiratorii ar fi vrut sa-l inlature pe Popa de la sefia organizatiei pe motiv ca a pierdut alegerile pentru presedintia CJ.

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.