După testul ADN, soția fostului deputat Movilă și-a luat casă în centru pe numele fiului din prima căsătorie

23195
Petru Movila si Raluca Neagu si casa
Petru Movila si Raluca Neagu si casa

@ Pe data de 2 aprilie a.c adică la numai 3 zile după ce testul ADN indica clar că deputatul Petru Movilă a făcut un copil intr-o relație extraconjugala cu avocata Carmen Diaconu, sotia fostului parlamentar a cumparat un apartament in centrul Iasului, in spatele primariei @ Apartamentul este trecut pe numele fiului de 20 ani din prima casatorie al Ralucăi Neagu Movilă @ Indicii clare ca banii pentru apartament provin de la Raluca Neagu: soția fostului deputat are drept de habitatie iar copilul nu poate vinde imobilul in următorii 7 ani

Începe scandalul?! La numai câteva zile după ce deputatul Petru Movilă a aflat ca are un copil din flori cu avocata  Carmen Mariana Diaconu, sotia fostului parlamentar a intrat in posesia unei case din zona centrala a Iasului, in spatele Palatului Roznovanu, iar potrivit contractului de vanzare-cumparare imobilul nu poate face obiectul unui eventual proces de partaj. Testul ADN care demonstrează ca Petru Movilă este tatăl copilului nascut in noiembrie 2019 de avocata Carmen Mariana Diaconu a fost finalizat pe data de 29 martie anul curent. Pe data de 2 aprilie a.c, Raluca Neagu Movilă își pune numele pe un contract de vanzare-cumparare pentru un apartament de trei camere, in suprafață de 76 mp situat intr-una din casele de pe strada Agatha Bârsescu (cum vii dinpre Teatrul National spre gangul de la Moldova). Pretul locuinței a fost de 60.000 euro, bani care au fost achitați cash pe loc vanzator fiind un cetățean elvețian pe nume Romain  Rene Marco Schall Scwertz. Odată cu semnarea contractului de vanzare-cumparare proprietar al imobilului a devenit Rareș Neagu Movilă, băiatul in varsta de numai 20 de ani, din  prima casatorie al medicului Raluca Neagu Movilă. Însă, Raluca Neagu are drept de habitație viager in acest imobil si mai mult decat atat, fiul acesteia nu poate vinde apartamentul timp de 7 ani fara încuviințarea mamei. Fiind o proprietate trecuta pe numele copilului, imobilul nu va  putea face parte dintr-un eventual proces de partaj. Detalii despre rezultatul testului ADN care demonstreaza ca Petru Movila a facut un copil cu Carmen Mariana Diaconu am publicat in articolul  „Verdictul testului ADN. Fostul deputat Movilă are un copil din flori”, publicat pe data de 11 mai 2021.

O familie de bugetari foarte bogați

Nu prea este clar ce a facut pentru ieseni Petru Movila in cele cateva mandate de  parlamentar al Iasului insa este clar ca a facut foarte multe pentru el si familia lui. Astfel, in articolul „Sotia lui Movila pusa ilegal sefa la Spiridon. Raportul care arunca in aer spitalul lui Birliba”, am aratat ca dupa ce s-a casatorit cu Petru Movilă, Raluca Neagu a fost numita, coordonatorul Centrului Regional de Transplant Iaşi iar acest lucru s-a facut ilegal. Cei doi sunt casatoriți din 2011 iar de atunci au cumparat mai multe proprietăți. În articolul cu titlul „Averea lui Movila a crescut de peste 100 de ori de cand a intrat in Parlament. Politica o afacere sigura”, am aratat ca Movila s-a imbogatit in cele cateva mandate de deputat.  Astfel, Movila are doua case in municipiul Iasi una cumparata de la Primaria Iasi (vezi aici) iar in 2019 a cumparat cu cu 120.000 euro o proprietate situată în zona centrală a orașului, pe strada Arhitect G.M. Cantacuzino (fosta Crișan). Movila mai are o casa la Dorobanț (Aroneanu) terenuri si bani in conturi.

Constantin MAZILU

 

 

 

 

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.