Crima dublă din Moara de Vânt! Ce se întâmplă în procesul studentului Sami El Bourkhadi! FOTO

601
El Bourkadi Ahmed Sami
El Bourkadi Ahmed Sami

@ Crima dublă din Moara de Vânt: ce se întâmplă în procesul studentului Sami El Bourkhadi! @ Ei bine, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au decis recent amânarea dosarului

Crima dublă din Moara de Vânt: ce se întâmplă în procesul studentului Sami El Bourkhadi! Ei bine, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au decis recent amânarea dosarului pentru data de 23 aprilie 2023.

„Instanta amana cauza pentru continuarea cercetării judecătoresti si administrarea probatoriilor”, au spus magistratii ieseni.

Studentul Sami El Bourkhad, acuzat de dubla crimă!

Până acum, Ahmed Sami El Bourkadi, studentul acuzat de dublul asasinat din Moara de Vânt, a sperat că va fi pus în libertate. Însă judecătorii ieşeni au decis recent prelungirea arestului preventiv în cazul acestuia.

În urmă cu câteva luni, procurorii l-au trimis în judecată pe Ahmed Sami El Bourkadi. Decizia procurorilor ieşeni a fost confirmată de avocata Raluca Andrei, cea care îl reprezintă pe studentul canadian de origine marocană.

Procurorii ieşeni au luat decizia trimiterii în judecată a studentului canadian de origine marocană Ahmed Sami El Bourkadi în contextul în care principalul suspect din acest caz a negat mereu că ar fi comis faptele de care este acuzat.

Care sunt acuzaţiile aduse de anchetatori

Amintim ca, la începutul lui decembrie 2021, rudele lui Youssef Jniyah au cerut ajutorul Poliției ieşene după ce tânărul nu a mai răspuns la telefon și nu a ajuns la Bruxelles, așa cum era stabilit. Odată sesizată Poliția, o patrulă a mers la adresa indicată în Moara de Vânt, pentru a vedea dacă tânărul este bine.

Anchetatorii au găsit în vila în care locuiau tânărul student și iubita lui, Vanesa Burlacu, o adevărată scenă de groază. Marocanul și iubita lui, de loc din Miroslava, erau morți într-o baltă de sânge, iar o parte din imobil fusese incendiată.

Ulterior, agenţii au ajuns la Ahmed Sami El Bourkadi, studentul canadian de origine marocană bănuit de comiterea dublei crime. El a fost prins în Roma (Italia) și a fost readus în Iași. Tânărul a fost arestat preventiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.