Exclusiv. Un nou sef peste procurorii ieseni. Iata cine o va inlocui pe Carmina Pascal

7248
Mihaela Apostol
Mihaela Apostol

@ Concursul a avut loc in perioada 28 martie – 28 iunie de Consiliul Superior al Magistraturii in parteneriat cu Institutul National al  Magistraturii @ Pentru functia de sef al Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi si-au depus candidatura trei procurori

Nu mai putin de trei procurori ieseni si-au depus dosarul la concursul organizat de Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) si Institutul National al Magistraturii (INM) in perioada in perioada 23 martie-28 iunie 2018 pentru ocuparea functiei vacante de prim-procuror  al Parhetului de pe langa Tribunalul Iasi. Postul a devenit vancat deoarece mandatul actulului sef, Carmina Pascal a expirat si nu mai poate fi prelungit conform Legii. Conform informatiilor furnizate de cele doua institutii care au colaborat in vederea organizarii concursului (de precizat ca a fost organizat pentru ocuparea un functiilor vacante de prim procuror si prim procuror adjunct la toate parchetele din tara) pentru functia de prim procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi si-au depus dosarele procurorii Origel Cotoi, Alexandru Cristian Pecincu si Mihaeala Apostol.

In final cea mai mare nota a fost obtinuta de Mihaela Apostol care pana in prezent a  fost procuror sef sectie urmarire penala si criminalistica tot la Parchetul de pe langaTribunalul Iasi. Potrivit unor surse Mihaela Apostol va prelua conducerea Parchetului de pe langa Tribunal incepand cu data de 15 iulie a.c. Actualul procuror sef Carmina Pascal a candidat pentru un post de prim-procuror adjunct si a fost admisa. In judetul Iasi s-au mai vacantat si  functiile de procuror sef la Parchetul de pe langa Judecatoria Pascani si Parchetul de pe langa Judecatoria Raducaneni.

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.