CREEAZA SIMBOLUL PENTRU FAMILY MARKET MIROSLAVA! SE APROPIE DEADLINE-UL PENTRU CONCURSUL LANSAT DE COMPANIA IULIUS

151

Spațiile publice sunt menite să creeze conexiuni sociale, iar modul lor de amenajare reprezintă o premisă pentru crearea legăturilor umane, aceasta fiind și una dintre principalele direcții ale proiectului Family Market Miroslava – un concept care se construiește pentru oameni și în jurul lor. În acest sens, compania IULIUS a lansat un concurs de artă vizuală pentru crearea unui simbol, ce are scopul de a aduce arta în mijlocul acestei comunități în dezvoltare, dar care este și un prilej de exprimare pentru mediul artistic din Iași. Îți poți înscrie ideea creativă pe www.family-market.ro/concurs!

23 mai 2021 este deadline-ul pentru înscrierea la consursul de artă vizuală pentru creația unui simbol ce va fi amplasat în parcul Family Market Miroslava. Astfel, în continuare, artiști consacrați, studenți ai Facultății de Arte Vizuale și Design din cadrul Universității Naționale de Arte „George Enescu” din Iași, generațiile noi de artiști și toți cei care vor să impresioneze prin conceptele lor creative se pot înscrie pe www.family-market.ro/concurs. Tema aleasă este „Familia”, pentru că reprezintă o valoare pentru fiecare dintre noi, este sinonimă cu afecțiunea, încrederea, respectul și înțelegerea, dar care face referire și la comunitatea în care locuim și care ne oferă un sentiment de coeziune, de acceptare, de siguranță.

Propunerile artiștilor trebuie să vină sub forma unui proiect grafic, însoțit de toate detaliile de execuție, și vor fi evaluate de un juriu format din reprezentanți ai IULIUS și ai Primăriei Miroslava, în funcție de criterii precum: preluarea creativă a unor elemente din cadrul brandingului și individualizarea conceptului în acord cu personalitatea comunității, inovație și originalitate, estetică, imagine profesională, cromatică rezonantă proiectului în care va fi amplasată creația, descrierea conceptului creativ, impact vizual și mesaj. În funcție de punctajul obținut, vor fi desemnați trei finaliști, ale căror lucrări vor fi supuse votului publicului, care va reprezenta 50% din punctajul final. Câștigătorul va fi premiat cu 2.000 de euro pentru idee, iar creația sa va fi integrată în parcul Family Market din Miroslava.

Concursul de artă vizuală face parte din strategia de sustenabilitate a companiei IULIUS, care s-a angajat să creeze valoare pe termen lung și a cărei principală direcție este valorificarea potențialului local, inclusiv cel artistic.

Family Market este noul concept de retail al companiei IULIUS, primele două proiecte fiind în dezvoltare în județul Iași, în Miroslava și în cartierul Bucium. Ambele investiții însumează 16 milioane de euro și vor fi finalizate în toamna acestui an. Fiecare proiect va integra, pe lângă supermarket și zone de servicii și produse locale, spații verzi, atracții de petrecere a timpului liber și soluții de optimizare a infrastructurii rutiere și pietonale. Mai multe detalii despre proiectele Family Market, dar și despre concursul de artă vizuală sunt disponibile pe www.family-market.ro.

Trasformă-ți ideea într-o creație memorabilă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.