La Spitalul Spiridon va sluji de acum unul dintre cei mai apreciati preoti din Moldova

9997
preotul Ioan Padurariu si sotia distribuie alimente

@ Cunoscut pentru nenumaratele sale acte caritabile preotul Ioan Paduraru a castigat concursul de angajare organizat de Spitalul Sfantul Spiridon @  Ioan Padurariu va sluji ca si preot de caritate si va fi salariat de spital @ Ioan Padurariu a fost preot in parohia Calarasi si s-a remarcat prin multe acte caritabile cum ar fi construirea unei case pentru o familie de nevoiasi sau hranind zilnic toti saracii din comuna

Unul dintre cei mai apreciati preoti din zona Moldovei a castigat concursul de angajare organizat recent de Spitalul Sfantul Spiridon. Este vorba despre Ioan Padurariu, preot din Parohia Calarasi, judetul Botosani, cunoscut la nivel national pentru nenumarate acte caritabile. Ioan Padurariu va sluji ca si preot de caritate devenind astfel angajat al Spitalului. Concursul la care au participat trei preoti a fost organizat in  perioada 16-23 ianuarie. S-au inscris la concurs preotii Florin Constantin Georgescu, Gabriel Constantin Dirtu Alexa si Ioan Padurariu. Concursul a fost castigat de Ioan Padurariu deoarece acesta a obtinut 91 de puncte la proba scrisa si 97 de puncte la proba orala. Ceilalti doi candidati au avut punctaje putin mai mici.

A hranit toti saracii satului

Dupa cum spuneam mai sus preotul Ioan Padurariu este unul dintre cei mai apreciati preoti din zona Moldovei datorita actelor sale caritabile. De exemplu, in anul 2018, Ioan Padurariu a mobilizat intreaga comunitate din comuna botosaneana pe care o pastorea sa reconstruiasca  casa unei familii cu copii care ramasese fara adapost din cauza unui incendiu. Noua casa a fost sfintita chiar de IPS Teofan, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei (vezi aici). De asemenea acesta a amenajat o ferma numita Arca lui Noe in care muncea alaturi de familie si ne enoriasi. Produsele obtinute in ferma erau distribuite sarmanilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.