Răsturnare de situaţie în cazul morţii mezzosopranei Maria Macsim Nicoară! Ce decizie au luat judecătorii ieşeni! (EXCLUSIV)

1045
Maria Macsim Nicoara-
Maria Macsim Nicoara-

@ Răsturnare de situaţie în cazul morţii mezzosopranei Maria Macsim Nicoară @ Judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași au admis contestația pianistului Codrin Nicoară @ Dosarul privind decesul artistei nu se va întoarce la Parchet

Răsturnare de situaţie în cazul morţii mezzosopranei Maria Macsim Nicoară! Judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași au admis contestația pianistului Codrin Nicoară, iar dosarul privind decesul artistei nu se va întoarce la Parchet.

„Instanța admite apelurile formulate de inculpatul apelant Codrin Constantin Nicoară și de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași împotriva încheierii penale de dezînvestire din 13 septembrie 2022, pronunţată de Judecătoria Iași, pe care o desființează în tot și trimite cauza primei instanțe, spre continuarea judecății. Definitivă”, au afirmat ieri magistrații ieșeni.

 

Răsturnare de situaţie în cazul morţii mezzosopranei Maria Macsim Nicoară!

 

Amintim că, după ce dosarul în care a fost cercetată infracțiunea de omor a fost clasat, sora mezzosopranei a cerut redeschiderea acestuia. Inițial, magistrații ieșeni au admis plângerea formulată de Elena Hereș, sora mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Sora artistei, Elena Hereș, a insistat ca pianistul Codrin Nicoară să fie judecat pentru alte fapte. Amintim că fostul soț al Mariei Nicoară a fost trimis în judecată pentru lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate. Totuși, Elena Hereș a formulat o plângere împotriva rezoluției procurorului.

Aceasta a contestat motivele pentru care a fost trimis în judecată pianistul Codrin Nicoară. Femeia din Bacău susține că, de fapt, sora ei, mezzosoprana Maria Macsim Nicoară, ar fi fost omorâtă.

În urmă cu câteva luni, pianistul Codrin Nicoară a fost trimis în judecată după moartea soției sale. Acesta a fost acuzat de lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate. În urmă cu mai bine de un an, îndrăgita artistă Maria Macsim Nicoară a murit, după mai multe luni petrecute în spitalele din Iași.

 

Moartea artistei, învăluită în mister

 

În decembrie 2020, mezzosoprana Maria Macsim Nicoară s-a stins din viață. Artista s-a chinuit vreme de câteva luni după ce a ajuns la spital în comă. La începutul lunii mai 2020, ea a fost dusă la spital.

„Pacienta de 52 de ani avea un traumatism cranio-cerebral, fiind în comă, cu scor de comă Glasgow 5, cu hematom temporal stâng. Ea a fost preluată de echipajul SMURD, care a intubat-o și a transportat-o la Secția de Neurochirurgie, în sala de operație. Rudele au declarat că pacienta a căzut pe scară seara și s-a lovit la cap”, au precizat atunci reprezentanții SMURD Iași.

 

O anchetă cu unele elemente necunoscute

 

Oamenii legii au declanșat o anchetă pentru a vedea dacă a fost vorba sau nu despre un accident. Au fost audiați mai mulți martori, rude ale artistei, însă, pentru că Maria Macsim Nicoară nu a putut vorbi, cercetările au bătut pasul pe loc. După decesul îndrăgitei artiste, cercetările au continuat.

Procurorii au încercat să afle dacă mezzosoprana a fost victima unui accident casnic sau dacă a fost vorba despre altceva. În urma posibilului accident suferit, mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a fost dată în grija surorii ei, în dauna lui Codrin Constantin Nicoară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.