Marius Ostaficiuc, candidat AUR la functia de presedinte al Consiliului Judetean: “Nenorocirea acestui județ este slaba sa reprezentare la nivel central. Actualii conducători sunt niște paria în jocul deciziilor”

58
Marius Ostaficiuc-candidat AUR
Marius Ostaficiuc-candidat AUR

Noi, ieșenii, trăim într-o buclă. Astăzi ni se arată aceleași proiecte care au fost pomenite și în 2020 și chiar în 2016. Nimic nu s-a făcut în acest județ! Nicio realizare într-un județ de aproape 1 milion de locuitori! Noi, ieșenii, NU avem NIMIC: autostradă – NU, centuri în jurul orașelor – Nu, transport modern sau parcuri industriale – NU. Discrepanțele față de vestul țării sunt insuportabile și insurmontabile. Toți banii se duc în Ardeal, iar noi ieșenii suntem înselați de aceleași figuri care se succed la Putere.

Ieșenii sunt mințiți de peste 30 de ani. Nenorocirea acestui județ este slaba sa reprezentare la nivel central. Actualii conducători sunt niște paria în jocul deciziilor la nivelul Puterii centrale. Costel Alexe și Mihai Chirica nu contează în ochii Guvernului, iar menținerea lor la nivel local va fi nefasta pentru acest județ: vom fi ignorați fără nicio urmă de îndoială. Misiunea mea este să fac Iașul să conteze cu adevărat în ecuația Puterii. Trebuie să schimbăm linia. Trebuie să discutăm apăsat și să trezim conștiința întregii regiuni. Suntem cei mai săraci din România pentru că nu contăm în ordinea priorităților. Ieșenii trebuie să voteze lideri adevărați, cu viziune și personalitate, nu corupți vulnerabili care nu mai au nicio relevanță în politica națională. Misiunea AUR în următorii 4 ani este să pună Iașul la masa deciziilor. Restul vine de la sine. Trebuie să schimbăm în acest moment jocul.  Votați bărbați politici nu hoți la drumul mare. Pe 9 iunie facem dreptate pentru ieseni. Votati AUR

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.