Acuzat de comiterea unor fapte monstruoase! Anchetatorii spun că ieşeanul le ademenea cu bomboane de ciocolată!

330
Minora abuzata
Minora abuzata

@ Un individ este acuzat de comiterea unor fapte monstruoase @ Astfel, anchetatorii spun că ieşeanul le ademenea pe victime cu bomboane de ciocolată @ Acum, procurorii au dispus trimiterea în judecată a lui Petru Gabriel Sabadac, sub acuzaţiile de viol, corupere sexuală de minori şi agresiune sexuală

Un individ este acuzat de comiterea unor fapte monstruoase! Anchetatorii spun că ieşeanul le ademenea pe victime cu bomboane de ciocolată. Aşadar, procurorii au dispus recent trimiterea în judecată a lui Petru Gabriel Sabadac, sub acuzaţiile de viol, corupere sexuală de minori şi agresiune sexuală.

Acum urmează ca Judecătoria Iaşi să stabilească un prim termen al procesului penal. Mai apoi, magistratii vor asculta ce au de spus toate partile implicate, pentru a putea lua o decizie in acest caz.

Ieşean acuzat că a agresat sexual minore

În urmă cu câteva luni, ieşeanul acuzat de comiterea unor infracţiuni extrem de grave a fost dus după gratii. Aşadar, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au admis propunerea formulată de anchetatori pe numele lui Petru Gabriel Sabadac.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi au afirmat că individul a intrat recent în vizorul lor. Asta, după ce a fost depusă o plângere împotriva sa.

Ce au mai spus oamenii legii

Anchetatorii au afirmat ca, în perioada 2018 – până în vara anului 2020, acesta ar fi comis agresiuni sexuale in cauda unei persoane vatamate. De asemenea, anchetatorii sustin ca individul ar fi comis un viol în formă continuată (trei acte materiale) în vara anului 2020 în dauna persoanei vătămate), dar si alte doua acte de agresiune sexuală, una fiind comisă pe 30 ianuarie 2024.

Intreg scandalul a iesit la iveala dupa ce o plangere a fost depusa la Politie pe numele lui Petru Gabriel Sabadac. Acesta a fost saltat si dus la audieri, iar, mai apoi, a fost retinut pentru 24 de ore. Ulterior, el a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Conform anchetatorilor, în vara anului 2023, la o dată ce nu a putut fi stabilită cu exactitate și în timp ce se aflau în locuința comună, profitând de imposibilitatea celei de-a doua persoane vătămate de a-și exprima voința, întrucât avea o vârstă foarte fragedă, i-ar fi cerut minorei să îi atingă penisul pentru a primi în schimb o cutie de bomboane de ciocolată.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.