Vi-l amintiţi pe suspectul crimelor din Moara de Vânt? Zi importantă pentru Ahmed Sami El Bourkadi! (EXCLUSIV)

5458
El Bourkadi Ahmed Sami
El Bourkadi Ahmed Sami

@ Judecătorii ieşeni vor decide astăzi dacă prelungesc sau nu arestul în ceea ce îl priveşte pe suspectul crimelor din Moara de Vânt @ Astfel, magistraţii de la Tribunalul Iaşi vor hotărî dacă Ahmed Sami El Bourkadi poate fi lăsat în libertate

Judecătorii ieşeni vor decide astăzi dacă prelungesc sau nu arestul în ceea ce îl priveşte pe suspectul crimelor din Moara de Vânt.

Astfel, magistraţii de la Tribunalul Iaşi vor hotărî dacă Ahmed Sami El Bourkadi poate fi lăsat în libertate. „Instanţa stabileşte termen de pronunţare pentru data de 18 iulie 2023, prin punerea soluţiei la dispoziţia inculpatului şi a procurorului prin mijlocirea grefei instanţei”, au menţionat ieri judecătorii ieşeni.

EL BOURKADI AHMED SAMI
EL BOURKADI AHMED SAMI

Ahmed Sami El Bourkadi, acuzat de dublul asasinat

 

Amintim că, până acum, Ahmed Sami El Bourkadi, studentul acuzat de dublul asasinat din Moara de Vânt, a sperat că va fi pus în libertate. Însă judecătorii ieşeni au decis recent prelungirea arestului preventiv în cazul acestuia.

În urmă cu câteva luni, procurorii l-au trimis în judecată pe Ahmed Sami El Bourkadi. Decizia procurorilor ieşeni a fost confirmată de avocata Raluca Andrei, cea care îl reprezintă pe studentul canadian de origine marocană. Procurorii ieşeni au luat decizia trimiterii în judecată a studentului canadian de origine marocană Ahmed Sami El Bourkadi în contextul în care principalul suspect din acest caz a negat mereu că ar fi comis faptele de care este acuzat.

Imane El Adraoui si Ahmed Sami El Bourkadi
Imane El Adraoui si Ahmed Sami El Bourkadi

Care sunt acuzaţiile aduse de oamenii legii

 

Aşadar, la începutul lui decembrie 2021, rudele lui Youssef Jniyah au cerut ajutorul Poliției ieşene după ce tânărul nu a mai răspuns la telefon și nu a ajuns la Bruxelles, așa cum era stabilit. Odată sesizată Poliția, o patrulă a mers la adresa indicată în Moara de Vânt, pentru a vedea dacă tânărul este bine.

Oamenii legii au găsit în vila în care locuiau tânărul student și iubita lui, Vanesa Burlacu, o adevărată scenă de groază. Marocanul și iubita lui, de loc din Miroslava, erau morți într-o baltă de sânge, iar o parte din imobil fusese incendiată.

Mai apoi, agenţii au ajuns la Ahmed Sami El Bourkadi, studentul canadian de origine marocană bănuit de comiterea dublei crime. Astfel, el a fost prins în Roma (Italia) și a fost readus în Iași. Tânărul a fost arestat preventiv.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.