Lovitură pentru lumea interlopă din Iaşi! Hotărârea luată în cazul lui Adrian Corduneanu! (EXCLUSIV)

31317
Diamantul roz Ramona Corduneanu
Diamantul roz Ramona Corduneanu

@ Lovitură pentru lumea interlopă din Iaşi: ce hotărâre a fost luată în cazul lui Adrian Corduneanu @ Judecătorii din cadrul Curţii de Apel Iaşi au menţinut arestul la domiciliu în situaţia acestuia @ De asemenea, magistraţii au decis menţinerea controlului judiciar în ce le priveşte pe Ramona Carmen Corduneanu şi Carmen Mihalcea

Lovitură pentru lumea interlopă din Iaşi! Judecătorii din cadrul Curţii de Apel Iaşi au menţinut arestul la domiciliu în situaţia lui Adrian Corduneanu. De asemenea, magistraţii au decis menţinerea controlului judiciar în ce le priveşte pe Ramona Carmen Corduneanu şi Carmen Mihalcea.

„Instanţa constată legalitatea si temeinicia măsurii controlului judiciar fată de inculpatele Ramona Carmen Corduneanu, trimisă în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de spălare de bani (2 acte materiale) si camătă şi Carmen Mihalcea, trimisă în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de spălare de bani (2 acte materiale), măsură preventivă pe care o mentine fată de ambele inculpate”, au afirmat ieri magistratii ieşeni.

Adrian Corduneanu
Adrian Corduneanu

Lovitură pentru lumea interlopă din Iaşi!

 

Demn de remarcat este faptul că decizia nu e definitivă, aceasta putând fi atacată. Amintim că, recent, Adrian Corduneanu a fost pus în libertate.

„Instanţa respinge propunerea DIICOT Iaşi, de prelungire a arestării preventive a inculpatului Adrian Corduneanu, ca nefondată. Înlocuieşte măsura arestării preventive a inculpatului Adrian Corduneanu”, au spus atunci judecătorii.

Adrian Corduneanu
Adrian Corduneanu

Adrian Corduneanu, lăsat să meargă acasă

 

În urmă cu câteva săptămâni, Înalta Curte a decis lăsarea acasă a celui supranumit „Beleaua”. Soția acestuia a fost plasată atunci sub control judiciar, alături de Carmen Mihalcea.

Adrian şi Ramona Corduneanu sunt suspectaţi că l-ar fi finanţat pe Cătălin Sandu, procuratorul imobiliar acuzat că ar fi înșelat mai multe persoane vânzându-le terenuri pe care nu le-ar fi avut.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.