Foşti procurori din Iaşi cer mai mulţi bani de la stat! Ex-şeful DNA a dat în judecată Casa de Pensii! (EXCLUSIV)

865
Mihai Calin DNA Iasi
Mihai Calin DNA Iasi

@ Mai mulţi foşti procurori din Iaşi cer mai mulţi bani de la stat @ Astfel, ex-şeful Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) a dat în judecată Casa Judeţeană de Pensii @ Astfel de procese au devenit din ce în ce mai frecvente în ultimii ani, magistraţii solicitând diverse sume de bani de la Statul Român

Mai mulţi foşti procurori din Iaşi cer mai mulţi bani de la stat! Aşadar, ex-şeful Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Mihai Sorin Călin, a dat în judecată Casa Judeţeană de Pensii!

Asemenea procese au devenit din ce în ce mai frecvente în ultimii ani, magistraţii solicitând diverse sume de bani de la Statul Român.

Foşti procurori din Iaşi cer mai mulţi bani de la stat!

Aşadar, printre reclamanţi se află Mircea Borş (foto sus), Mihai Covalciuc, Iulian Ispir, fost procuror general, Daniela Ispir, Mihai Sorin Călin – fostul şef al DNA Iaşi, Daniela Elena Moraru, Eugenia Vîrvescu, Emil Popescu, Dana Elena Lazăr, Mihaela Cristina Pascaru, Monica Bitere, Dan Bădărău, Constantin Ilaş, Luminiţa Merişescu (foto jos) sau Maria Pohoaţă.

Acum, urmează ca Tribunalul Iaşi să stabilească un prim termen al litigiului. Mai apoi, judecătorii ieşeni vor asculta ce au de spus atât foştii colegi procurori, cât şi reprezentanţii Casei Judeţene de Pensii Iaşi, pentru a putea lua o decizie în acest caz, în care ex-magistraţii cer mai mulţi bani de la Statul Român.

Luminita Merisescu si Parchetul iesean
Luminita Merisescu si Parchetul iesean

Ieşeanul cu cea mai mare pensie vrea mai mulţi bani

Totodată, printre cei care au acţionat în judecată CJP Iaşi se regăseşte şi ieşeanul cu cea mai mare pensie, fostul numărul 2 în cadrul PNA (actuala DNA – n.r.), ex-procurorul şi actualul avocat Gheorghe Şuhan.

Amintim că, în ultimii ani, tot mai mulţi actuali sau foşti judecători ori procurori au dat în judecată Statul Român. Aceştia au solicitat de la colegi să oblige diverse instituţii, cum ar fi Fiscul, ministerele de resort ori Casa de Pensii, să le acorde diverse drepturi salariale sau care ţin de pensii, în funcţie de caz.

limite-bani
limite-bani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.