Pilele liberalilor rad toate locurile de muncă la stat. Fratele consilierului județean Daniel Șandru angajat pe furiș la ARSACIS

4637
Daniel si Ciprian Șandru
Daniel si Ciprian Șandru

@ În urma unui concurs de care nu a știut nimeni, Ciprian Șandru, fratele consilierului județean PNL, Daniel Șandru a fost angajat la Asociația Regională a Serviciilor de Apă și Canal (ARSACIS), entitate bugetară care reglementează functionarea serviciilor de apa si canalizare in judetul Iași inclusiv aspecte legate de funcționarea ApaVital @ Iulian Jelea, directorul ARSACIS  nu a putut fi gasit la birou pentru a oferi relatii despre concursul de angajare, ni s-a spus că este in concediu

O nou concurs de angajare la stat in stilul celor de la Apele Romane, in stilul PNL. Practic in  ultimele luni, in judetul Iasi nu s-a ivit nici un post liber, bine platit la stat fara ca aceasta sa fie ocupat ulterior de o rubedenie sau un protejat al PNL. Ciprian Șandru, fratele consilierului judetean Daniel Șandru  a fost angajat recent, in urma unui simulacru de concurs la Asociația Regională a Serviciilor de Apă și Canal (ARSACIS), o entitate publică care reglementeaza functionarea serviciilor de apa si canalizare in judetul Iași inclusiv aspecte legate de funcționarea ApaVital. Aceasta Asociatie este finantata din bugetele celor 99 unitati administrative din judetul Iasi, doua municipii, trei orase , 94 de comune dar si de 3 comune din judetul Neamt si una din Vaslui. Ciprian Șandru a fost angajat pe un post „vacant in compartimentul tehnic”. Nu se precizeaza daca este un post de inginer, operator de calculator sau secretara. In ceea ce priveste  conditiile de participare nu se cereau decat „studii tehnice” dar nu se precizeaza dacă se refera la studii superioare, liceu sau scoala profesionala. Un concurs la care putea participa multa lume dar de care culmea a stiut numai Ciprian Șandru. Legat de acest concurs gasim doar pe site-ul ARSACIS un anunt postat pe 25 ianuarie. Sa fim seriosi  cine intra pe site-ul ARSACIS sa caute un loc de munca. Concursul nu a fost publicat intr-un ziar local si astfel Ciprian Șandru a reușit performanta de a participa singur la acest concurs. Am incercat sa-l contactam pe directorul ARSACIS, Iulian Jelea să ne ofere mai multe detalii despre concurs dar o angajata ne-a spus ca este in concediu. Cea care-i ține locul, o femeie a spus ca nu poate sa ne ofere detalii pana cand nu revine directorul din concediu. Pe Ciprian Șandru l-am gasit deja la muncă, intr-un birou la ARSACIS. „Eu nu va pot oferi detalii legate de angajarea mea”, a spus Ciprian Șandru.

sediul ARSACIS Iasi
sediul ARSACIS Iasi

L-am contactat si pe fratele sau, consilierul judetean Daniel Șandru pentru a-l intreba daca a pus umarul la angajarea fratelui sau. „Nu am avut nici o contributie in angajarea fratelui meu. Eu ma ocup numai de treaba de consilier judetean. Eu nu conduc ARSACIS”, a spus Daniel Șandru.

Cine este Daniel Șandru

Daniel Șandru este un apropiat al primarului Mihai Chirica din PNL Iasi. In prezent este consilier judetean PNL , iar in anul 2016 a fost numit secretar de stat, sef al Departamentului Centenar din Guvernul Dancian Ciolos. Dupa ce i s-a terminat mandatul de secretar de stat a fost angajat de Mihai Chirica lal Primaria Iasi care infiintase de asemenea in departament centenar, o entitate care a cheltuit miliarde lei fara efecte  vizibile. Sandru a activat inainte de a intra in PNL, in PLUS Iasi dar a fost dat la o parte din cauza apropierii sale de Mihai Chirica.

Constantin MAZILU

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.