Cimpoeșu: „DNA a solicitat dosarele de concurs pentru 3 medici”

1756
Diana Cimpoesu
Diana Cimpoesu

@ Dupa ce in articolul publicat anterior: „Exclusiv! Descinderi DNA la UPU Spiridon. Sunt vizate angajările de medici in perioada Covid”, sefa UPU – Spiridon, Diana Cimpoeșu ne-a trimis unele precizari @ „DNA a solicitat  de la spital dosarele de concurs pentru concursurile pe 3 posturi pe perioada starii de alerta de medic specialist la ATI, UPU și Chirurgie III”, a spus Diana Cimpoeșu

Diana Cimpoeșu, sefa UPU Spiridon a venit cu unele precizari legate de ancheta DNA Iasi ce vizeaza unitatea pe care o conduce. „L- am întrebat pe domnul manager, DNA a solicitat  de la spital dosarele de concurs pentru concursurile pe 3 posturi pe perioada starii de alerta de medic specialist la ATI, UPU și Chirurgie III. Nu  exista nici o plângere la spital și nu venit nimeni pentru nimic in UPU. Dosarele de concurs sunt depuse la spital de toate comisiile , iar despre starea pacienților din spital am transmis permanent date către presa”, a spus Diana Cimpoeșu.

Care concurs?

In articolul anterior „Exclusiv! Descinderi DNA la UPU Spiridon. Sunt vizate angajările de medici in perioada Covid”, am aratat ca a fost angajata fara concurs Raluca Gabriela Grigoraș, care imediat dupa ce a fost selectata a fost internata cu pneumonie Covid si mai mult decat atat a nascut imediat si de aceea este in concediu. Ori, tocmai incadrarea fara concurs, conform Legii nr.55/2020 privind combatarea pandemiei Covid 19,  tine de urgenta angajarii pentru ca medicul sa inceapa imediat activitatea. Cimpoesu sustine ca a fost un concurs dar nu nu este asa. De aceea publicam anuntul angajarii vizate de DNA, documentul care arata ca  selectia s-a facut fara concurs. Deci nu a fost nici un „concurs pe post” cum sustine Diana Cimpoeșu.

 

anunt angajare 3 medici Spiridon
anunt angajare 3 medici Spiridon

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.