Ea este domnişoara care i-a uimit pe poliţiştii ieşeni! Când au dat-o jos din maşină, au rămas interzişi! (EXCLUSIV)

952
Mâinile unei femei pe volanul unui autoturism
Mâinile unei femei pe volanul unui autoturism

@ Ea este domnişoara care i-a uimit pe poliţiştii ieşeni: când au dat-o jos din maşină, au rămas interzişi @ În urma incidentului, Oana Iuliana Panaitescu a fost pedepsită recent de către magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi @ Astfel, tânăra a primit o pedeapsă de 1 an de închisoare, cu amânare, pentru conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe

Ea este domnişoara care i-a uimit pe poliţiştii ieşeni! Când au dat-o jos din maşină, au rămas interzişi! În urma incidentului, Oana Iuliana Panaitescu a fost pedepsită recent de către magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi.

Aşadar, tânăra a primit o pedeapsă de 1 an de închisoare, cu amânare, pentru conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. „Instanţa o obligă pe inculpata Panaitescu Oana Iuliana la plata sumei de 500 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat”, au afirmat judecătorii ieşeni.

Mana unui judecator cu un ciocanel
Mana unui judecator cu un ciocanel

Ea este domnişoara care i-a uimit pe poliţiştii ieşeni!

 

Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul Oanei Iuliana Panaitescu a început pe data de 7 iunie 2022. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi au dispus trimiterea în judecată a tinerei, sub acuzaţia de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Conform anchetatorilor, în urmă cu mai bine de un an, ieşeanca a urcat la volanul unui vehicul, după ce a consumat băuturi alcoolice. La un moment dat, un echipaj de Poliţie a tras-o pe dreapta pe şoferiţă.

Oana Iuliana Panaitescu, acuzată de conducere sub influenţa alcoolului!

 

Observând că tânăra mirosea a alcool, agenţii au decis să o testeze cu aparatul Drager. Ulterior, oamenii legii au dus-o pe Oana Iuliana Panaitescu la spital, în vederea prelevării de probe biologice, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. Astfel, anchetatorii au constatat că aceasta consumase alcool înainte de a urca la volan.

Mai apoi, femeia a fost chemată la audieri şi, respectiv, trimisă în judecată sub acuzaţia de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe. Acum, tânăra care i-a uimit pe poliţiştii ieşeni a fost pedepsită de magistraţii din cadrul Judecătoriei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.