Scandal imobiliar! Un om de afaceri din Iaşi şi-a şantajat un văr: „Plătesc doi racheţi…” (EXCLUSIV)

1239

@ Un afacerist din judeţul Iaşi va fi obligat să dea ochii cu magistraţii, după ce a fost acuzat că şi-a şantajat un văr @ Astfel, procurorii ieşeni l-au trimis recent în judecată pe Laurenţiu Ciomagă Rîpanu, sub acuzaţia de şantaj @ Oamenii legii spun că scandalul a izbucnit de la un imobil.
Un om de afaceri din judeţul Iaşi va fi nevoit să dea explicaţii în instanţă, după ce a fost acuzat că şi-a şantajat un văr. Aşadar, recent, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi l-au trimis în judecată pe Laurenţiu Ciomagă Rîpanu, sub acuzaţia de şantaj. Acum, urmează ca Judecătoria Iaşi să stabilească un prim termen al procesului penal. Mai apoi, magistraţii vor asculta ce au de spus toate părţile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.
Laurenţiu Ciomagă Rîpanu, acuzat că şi-a şantajat un văr!
Oamenii legii au afirmat că Laurenţiu Ciomagă Rîpanu (45 de ani), administrator de firmă, a intrat recent în vizorul lor. „În ziua de 22 iulie 2022, pe fondul unor neînţelegeri legate de dreptul de proprietate al unui imobil, inculpatul l-a ameninţat telefonic pe verişorul său, persoana vătămată A.E.R., cu acte de violenţă şi de suprimare a vieţii, în scopul de a dobândi în mod injust un folos patrimonial”, au menţionat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.
Ieşeanul: „Plătesc doi racheţi…”
Anchetatorii au adăugat că afacerisul ieşean i-a transmis vărului său că va chema doi asasini din Republica Moldova.”Inculpatul i-a transmis că va plăti cu suma de 5.000 de euro doi asasini din Republica Moldova pentru a-l omorî, dacă persoana vătămată nu îi va transmite dreptul de proprietate asupra unui imobil situat în municipiul Huși, în acest mod cauzându-i o stare de temere. Inculpatul este recidivist, fiind liberat în anul 2018 din executarea unei pedepse cu închisoarea. Acesta a fost reţinut pe data de 5 august 2022 şi cercetat ulterior sub măsura preventivă a controlului judiciar, dispusă de procuror”, au încheiat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.