Scandal la videochat, în Iaşi! O fostă prostituată a furat banii din casierie! (EXCLUSIV)

3811
Picioarele unei tinere, pe un pat, cu un laptop intre ele
O tânără din Iaşi a fost condamnată după ce ar fi furat bani din sediul unui studio de videochat

@ Un model de videochat din Iaşi a fost pedepsit de judecători @ Astfel, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au condamnat-o pe Ioana Denisa Cotunaru (fostă Lungu) la 1 an de închisoare, cu amânare, pentru furt calificat @ Anchetatorii spun că cea care a recunoscut că a fost prostituată ar fi sustras bani de pe biroul casieriţei studioului de videochat la care lucra @ Întreg scandalul a avut loc pe motiv că tânăra de 22 de ani i-ar fi datorat nişte bani mamei sale

Scandal la videochat, în Iaşi! O tânără de 22 de ani care a recunoscut în faţa magistraţilor că a fost prostituată ar fi furat banii din casieria studioului de videochat.

Aşadar, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au condamnat-o pe Ioana Denisa Cotunaru (fostă Lungu) la 1 an de închisoare, cu amânare, pentru furt calificat.

„Instanţa constată că persoana vătămată, prin reprezentantul legal, nu s-a constituit parte civilă în cauză”, au afirmat judecătorii ieşeni.

Ioana Denisa Cotunaru, implicată într-un scandal la un studio de videochat din Iaşi

Procesul Ioanei Denisa Cotunaru (fostă Lungu, în vârstă de 22 de ani) a început pe data de 17 iunie 2021. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi au trimis-o în judecată sub acuzaţia de furt calificat.

„Pe 29 ianuarie 2021, în jurul orei 21.00, inculpata, în timp ce se afla în incinta firmei, profitând de neatenția casierei, a sustras de pe biroul acesteia suma de 1.100 de lei, pe care a ascuns-o în geanta personală”, au spus anchetatorii ieşeni.

Pe 26 ianuarie 2021, Ioana Denisa Cotunaru s-a angajat la un studio de videochat, în funcția de operator calculator electronic și rețele, conform contractului individual de muncă. În seara zilei de 27 ianuarie 2021, ea a mers la sediul firmei și, până în dimineața zilei de 28 ianuarie 2021, a desfășurat activități ca model de videochat.

În aceeași zi, în jurul orei 19.30, tânăra a revenit la sediul firmei pentru a solicita să fie remunerată pentru serviciile prestate.

Modelul de videochat a recunoscut totul la audieri

Astfel, Ioana Denisa Cotunaru a discutat cu casiera, care urma să-i calculeze suma ce i se cuvenea.

„Inculpata s-a așezat pe scaun, în fața biroului la care lucra martora și, la un moment dat, profitând de faptul că martora s-a întors cu spatele pentru a căuta niște documente, a sustras suma de 1.100 de lei, care se afla pe birou, lângă monitor. Inculpata a pus bancnotele în geantă, 11 bancnote de 100 de lei fiecare, a așteptat ca martora să-i înmâneze suma de 83 de lei, apoi a părăsit încăperea. După câteva minute, martora a observat că banii nu mai erau pe birou și, procedând la vizionarea imaginilor înregistrate de camerele de supraveghere, a constatat că au fost sustrași de inculpată”, au subliniat oamenii legii.

Ioana Denisa Cotunaru (fostă Lungu) a recunoscut comiterea faptei în faţa magistraţilor, susţinând că era nemulţumită de suma primită pentru activitatea de videochat prestată şi că îi datora nişte bani mamei sale.

„Fiind audiată în cursul urmăririi penale, inculpata a declarat că, de aproximativ 3 ani, practică prostituția în diferite locații şi că a hotărât să renunțe la această ocupație și a început să își caute un loc de muncă la un studio de videochat. Inculpata a declarat că a fost dezamăgită de suma pe care urma să o primească de la casierie și, știind că mama ei îi solicită insistent să îi restituie o datorie, a hotărât să sustragă o sumă de bani.

Astfel, într-un moment în care casiera nu era atentă, a luat de pe birou mai multe bancnote pe care le-a introdus în geantă, asigurându-se că nu a fost văzută. Pe 1 februarie 2021, tânăra care a afirmat că lucrează make-up artist, a mers la sediul firmei și a restituit suma de 1.100 de lei pe care a sustras-o în ziua de 28 ianuarie 2021″, au încheiat magistraţii ieşeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.